pátek 27. října 2017

Kontrola chladící kapaliny

V případě, že vás na nedostatek chladící kapaliny upozorní kontrolka během jízdy, automobil zastavte hne co to půjde. O kapalinu v chladiči už se zvládnete postarat sami. Pokud je minimální, mělo by dojít k dolití, případně kontrole úniku. Včasnou kontrolou chladicího systému můžeme předejít jeho selhání. Bliká mi kontrolka chladící kapaliny.


TDi - po startu svítí kontrolka stabu.

Kontrolka chladící kapaliny - Elektrika. Chladící kapalina , kontrola. Opomínaná část zimní přípravy: kontrola chladicí kapaliny - Garáž. Někteří ale zapomínají na provozní kapaliny , ke kterým se řadí i chladicí směs.


A taková špatně vybraná chladicí kapalina může šoféry pořádně . Modrý nebo zelený koncentrát se mění každých let, oranžový nebo červený koncentrát se. Vodní pumpa vhání chladící kapalinu do bloku motoru, kde dochází k. Pravidelná kontrola a údržba stavu chladící kapaliny tak v důsledku šetří strojní zařízení . Pokud se při jízdě rozsvítí či rozbliká kontrolka chlazení, doporučuje při .

Přinášíme vám další ze série videí s návody na nejzákladnější údržbu vašeho vozu. Videa ocení především úplní. PopisPro snadnou kontrolu stavu nemrznoucí směsi v chladícím okruhu vozidla.


Autoporadna aneb kontrola chladící kapaliny motoru. Na otázku odpovídá Jiří Hertl, vedoucí servisu Toyota ze společnosti Auto DUBA. Naše servisní práce výměnu a kontrolu brzdové kapaliny samozřejmě zahrnují.


U chlazeni radiofrekvenčnich a polovodičovych součastek cirkuluje specialni chladici vodou ředitelna kapalina z chladiče do různych okruhů. Po jízdě počkejte minimálně minut. Pro motorový olej, brzdovou kapalinu , chladící kapalinu , hydraulický olej do posilovače řízení a kapalinu do. Spojkový pedál: kontrola polohy, . Kapalinu doplňujte při studeném motoru, dříve než hladina poklesne na rysku „ MINI“.


Periodicita kontroly hladiny. Hladinu chladicí kapaliny pravidelně . Poznámka: Po zahřání se objem chladicí kapaliny zvětší. V čem se liší jednotlivé pojmy jako „ kontrola “, „servis“, „údržba“ nebo „test“ klimatizace?


Smí se k doplňování chladicí kapaliny používat voda z vodovodu? A jak často tu kapalinu měníte a máte nějakou osvědčenou značku ? Teplota nekolísá a motor se nepřehřívá. Vyměnil jsem čidlo v expanzce a žádná změna.

Nejmodernější testovací proužky 3- Way Heavy Duty poskytují jednoduchý a účinný způsob kontroly chladicího systému. Hledáte měření chladící kapaliny ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Nejdůležitější je kontrola hladiny motorového oleje. Samozřejmě jako vše, má i chladicí kapalina svou životnost a je třeba ji včas vyměnit.


Motorový olej - kontrola a doplňování. Schválený objem chladicí kapaliny pro konkrétní motory najdete v tabulce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...