pátek 22. června 2018

Autosklo praha 5

Potřebujete opravit či vyměnit poškozené autosklo ? Ať se stalo cokoli, dáme to do pořádku - rychle, levně a precizně. Autosklo TEAM s provozovnou ve Stodůlkách v Praze 5. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Pneucentrum Motol, Martin Stržínek,. Dle nových pravidel lze za poškozené čelní sklo odebrat až bodů a udělit pokutu.

Pokud byste měli na stírací ploše prasklinu větší než 2cm, můžete „ ztratit “ bodů . Praha - Galerie Butovice . Vše vyřídíme s pojišťovnou a příjemné bonusy k výměně autoskla. Provádíme opravu, zacelování nebo výměnu autoskel osobních a nákladních automobilů a autobusů Isuzu a Beulas. Naše provozovny se nacházejí na . Mobilní výměny autoskel zdarma v rámci Prahy a okolí.


Až bodů Vám k pokutě může policista přidat, pokud máte poškozené čelní sklo.

Hledáte opravu nebo výměnu autoskla , či jeho tónování a značení? Repase turba včetně výměny. Jaké fólie používáme na tónování autoskel ? Výměna autoskel všech značek, renovace světlometů, nonstop servis, autoskla , nonstop, výměna autoskla , výměna autoskel praha , výměna autoskla praha. Autoskla pro všechny typy vozidel, výměna autoskel.


Celopolepy - ceník a vzorník autofolie. Prasklina ve stírané ploše dnes hrozí ztrátou až bodů a pokutou do 10. K tónování autoskel používáme kvalitní protisluneční autofolie, které jsou. Lepená čelní autoskla jsou nejčastějším sklem které se na vozidle vyměňuje.


Poskytuje služby v oblasti výměny, opravy a . Náš autoservis nabízí službu výměny autoskel. Opravy poškození autoskel. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob.


Profesionální tónování autoskel v Praze s atestem a osvědčením na STK ​Fólie. Nabídky volných pracovních míst .

Architektura a stavebnictví. Head Office - 3- -Mita Minato-ku Tokyo. Prodáváme a opravujeme autoskla , autofólie, tažná zařízení BRINK a WESTFALIA, tmely a lepidla . LeasePlan Česká republika. Spolupracujeme téměř se všemi pojišťovnami v ČR. Nabízíme kompletní služby spojené s výměnou autoskla.


V naší nabídce jsou ty nejkvalitnější autoskla pro všechny typy vozů osobní, . Pískování autoskla se děje bezprašným tryskáním jemného korundového písku přes připravenou šablonu se znaky VIN čísla pomocí. Jsme profesionálové v oboru oprav a výměn autoskel. Veškeré služby provádíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...