úterý 19. června 2018

Galvanické zinkování brno

Kapalina pro hydraulické systémy spojek, kotoučových a bubnových brz s předepsaným bodem varu nad 260°C. Je mísitelná se všemi brzdovými kapalinami. V případě zájmu o větší balení nás kontaktujte . DOTje silikonová kapalina.


DENICOL brake fluid DOT5. Pro hydraulické okruhy brzdových a spojkových systémů motocyklů a automobilů, pro antiblokovací .

Maxima je skvělou volbou pro ty, kteří mají rádi nadstandard! Používejte s olejem na silikonové bázi. SHERON Kapalina brzdová DOT5.


Pojistné víčko pod uzávěrem zabraňuje pronikání vzdušné vlhkosti při neodborném otevření uzávěru. Je to kapalina speciálně navržená pro brzdy s protiblokovacími systémy (ABS). Poškození je rychlé a oprava znamená kompletní výměnu těsnění v celém brzdovém systému. Vysoce výkonná brzdová kapalina bez obsahu silikonu s dlouhou dobou použití ( long life). LIQUI MOLY Brake Fluid DOT5.


Mokrý bod varu – je definován při obsahu vody v brzdové kapalině.

V internetovém obchodě autio. Motocyklová brzdová kapalina Yamalube DOT5. BRZDOVÁ KAPALINA 1L DOT5.


Plně syntetická brzdová kapalina , určená pro dlouhodobé použití v hydraulických brzdových a spojkových systémech výkonných aut a motocyklů, pro které je . Nebude absorbovat vlhkost. Jedná se o přímou náhradu . Jenomže realita je přeci . Certifikovaná brzdová kapalina je určená pro brzdové a spojkové kapalinové systémy automobilů. Již nikdy žádná výměna brzdové kapaliny, žádná koroze, žádné netěsné brzdové válečky a poškození laku brzdovou . Agrimex 25l - syntetická brzdová kapalina 5. Detailní popis Kapalina brzdová Yarrow 250ml DOT5.


Tato brzdová kapalina byla speciálně vyvinuta pro dosažení delší životnosti součástek hydraulických brzdových a spojkových . DOT , DOT nebo DOT 3. Specifikační normy této brzdové kapaliny. Brzdová kapalina super DOT5. Kvalitní brzdová kapalina s velmi vysokým bodem varu. Speciální brzdová kapalina s poly-ethylen-glykovým základem pro kotoučové brzdy, pro vysoké tepelné zatížení i pro hydraulické brzdy a spojky. Universalní syntetická brzdová kapalina , vhodná do brzdových systémů ABS nebo ASR.


Vzhledem k tomu,že se chystám k výměně brzdovky tak bych chtěl znát váš názor na brzdovku s označením DOT5.

Vaše cena bez DPH: 17Kč. Téma Silikonová brzdová kapalina ve skupině podvozek a převodovka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...