středa 27. června 2018

Carnauba vosk

Originálny opravný lak určený na opravu hlbokých škrabancov a poškodnia laku od. Quixx a traba použiť aj špeciálnu korekčnú farbu podľa kódu farby auta. Laková tužka pro opravu drobných škrábanců na karosérii. Pro metalizovaný lak sada obsahuje ve dvou nádobkách odděleně barvu a bezbarvý lak.


Karoserie auta je při hlubokém poškození laku v nebezpečí, protože hrozí koroze.

Opravná tužka na lak Peugeot, Citroën - ŠEDÁ ARTENSE (KCA). Nevíme kdy nebo jestli toto zboží bude . Levné opravné tužky na lak auta. Už za dvě stovky lze u většiny značek pořídit barvu na pře lakování odřených míst. Vyzkoušeli jsme, jak funguje. Funguje na báze bezfarebnej živice, stiahne lak k sebe.


Fix na opravu laku je odolný voči vod. Fix It Pro tužka na opravu laku a korekci škrábanců autolaku.

Zkušenosti s FIX IT PRO,. Tenké škrábance odhalující základní lak auta. Pokud je lak na vozidla poškrábaný opravdu jen povrchově, lze s tím poměrně snadno. TUŽKA - FIX na opravu laku auta za 1$! Ako na opravu poškodeného.


Barevná tužka na opravu laku se snadno používá a je určena pro všechny druhy laků. Přípravek byl vyvinut k zakrytí škrábanců a poškození laku od kamínků. OPEL - Z1- ARGONSILBER metal. Opravdový čirý lak v tužce pro opravu extrémně hlubokých škrábanců a stop po kamení či štěrku. QUIXX tužka na opravu laku - Pod značkou Quixx se skrývají produkty, které Vám pomohou s opravami na.


Na malé zásahy může pomoci opět barevná tužka a barevný. Tužka je konstruována na drobné. Ať děláte co děláte na autě se Vám objevují škrábance se kterými nemáte nic společného.


Tímto způsobem můžete skrábance zamaskovat. Asi nejjednodušším způsobem, jak opravit mírně poškrábaný lak na autě, jsou různé retušovací tužky a fixy. Oprava laku auta svépomocí.

Retušovací tužka dokáže opravit drobné oděrky a škrábance na povrchové vrstvě laku. Pomocí této sady zvládne první pomoc pro lak Vašeho auta každý. Fix it pro - tužka na korekci škrábanců laku.


Opravné lahvičky - Autolaky ve spreji nebo standardním obalu online, prodej příslušenství s okamžitou podporou formou Chatu. Korekční tužka vhodná k drobným opravám laku karoserie. Nezáleží na barvě vašeho auta.


Mají tam spoustu věcí na auta. FIX IT PRO PEN - profesionální opravné pero na pošozený lak vašeho automobilu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...