úterý 19. června 2018

Škoda v brně

Univerzální auto diagnostika vhodná pro OS Android i iOS. Umožňuje bezdrátový přenos ke čtení diagnostických chybových kódů a . Značková sériová diagnostika (žádná čína) za exkluzivní ceny. Využijte slevy, dárky zdarma a unikátní technickou podporu.


Všechny autodiagnostické programy, které nabízíme, jsou zde rozděleny do sekcí např.

PINy Airbagy, multiznačková . VAG, VagProg, diagnostická příručka VIS, propojovací kabely. Prodej autodiagnostiky pro osobní automobily. Použil špatnou součástku a vynalezl kardiostimulátor . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů diagnostika. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém .

Popis: BLUETOOTH, software v . Diagnostika závad a mazání paměti chyb. Memoscan U5plus OBD live data CZ. Profesionální počítačová autodiagnostika koncernových vozidel Vag-Com Hex- V2. Tento přístroj kombinuje přístroje V-Checker V3a V3!


Samotný přístroj má velký display s tlumeným podsvícením, takže se v něm . Pneuservis Prostějov - výměna letních pneu za zimní. Vytvořeno na Eshop-rychle. Nový vzhled a model spolu s nejnovější technologií universálních čipu STN11XX, který je naprosto odlišný od čipu ELM 327. Záruka ‎: ‎měsíců diagnostika-delphi. Najdete zde vše, co jste ještě nevěděli.


Viecar OBD II autodiagnostika , bluetooth 4. Nabízíme diagnostiku Multiecuscan, VAG- COM, Autel, AlfaOBD a mnoho dalších. Koupí autodiagnostiky začíná rozsáhlá spolupráce v podobě . Rychlá efektivní a spolehlivá diagnostika pro malou dílnu, velký autoservis i mobilní asistenční služby. VAG-COM, VagProg, diagnostická příručka VIS, .

NezvolenoCeny vzestupně Ceny sestupněAbecedně. Pro zaslání nám napište svoji plnou adresu s telefonickým spojením na e-mail automobilova. Download shareware a freeware (programy zdarma).


Kiwi OBDOBDII OBDlink autodiagnostika iOS Android. Automobilová diagnostika. Samozřejmou výbavou kvalitního servisu je diagnostika. Poskytujeme diagnostiku na většinu běžných značek evropského trhu včetně dodávkových a terénních .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...