pondělí 18. června 2018

Hakr 400

Autoleštěnka s VOSKEM pro běžné i metalické laky. Velmi účinně leští, čistí, oživuje barvy a dlouhodobě konzervuje pomocí ochranného filmu. Snadno a jednoduše odstraňuje jak . Přípravek určený k ošetření, oživení a obnovení starých a starších (roky) autolaků. Obsahuje abraziva, která lehce odstraní všechny nečistoty, rez a různá. Naše cena bez DPH : Kč.


Hakr 400

Pro matné, neleštěné s špinavé normální a metalízové laky. Vedle čistících složek obsahuje vysoce jakostní tvrdé vosky na ochranu laku. Emulzní leštěnka na rychlé ošetření a přeleštění umytých ploch karoserií, včetně metalíz. Je vhodná zejména pro ošetření novějších autolaků. SHERON autoleštěnka Prvotřídní leštěnka s voskem vhodná pro všechny typy laků (metalické i barevné) a všechny stavy laků (nové i zvětralé).


Leštěnka s voskem vhodná pro všechny typy laků (metalické i barevné) a všechny stavy laků (nové i zvětralé). Hledáte coyote lestenka na nove laky 250ml autolestenka na nove a metalicke laky? Vyberte si coyote lestenka na nove laky 250ml autolestenka na nove a . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. SHERON Autošampon lesk a vosk litr Prvotřídní leštěnka s voskem vhodná pro všechny typy laků (metalické i barevné) a . Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Kvalitní leštěnka s voskem vhodná pro všechny typy laků - metalické i barevné a všechny stavy laků – nové i zvětralé. Kliknutím sem otvoríte priblíženie obrázku. Tento produkt bude odstraněn z vaší . Komizol - oprava strechy, ploché strechy, hydroizolácie, zatepľovanie obytných domov a budov, eshop, požičovňa fasádneho lešenia.


AUTOLEŠTĚNKA platné do: 11. Nu Finish - tekutá autoleštěnka 473ml. Výsledky vyhľadávania pre autolestenka. Pre hľadanú frázu autolestenka neboli nájdené žiadne výsledky.


Skontrolujte, či ste hľadaný text zadali správne . Leštěnka na auto NANO GLOSS je Polymerová leštěnka na bázi teflonu, která spolehlivě ochrání lak Vašeho vozu po dobu 12ti měsíců, MACBRITE. Tempo autoleštěnka na lak i metalízu 300ml. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Univerzální Rychloleštěnka. Auto - Retro autolestenka bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Hakr 400

Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...