čtvrtek 21. června 2018

Nano leštěnka s voskem xtreme polish & wax 3

Nano leštěnka s voskem xtreme polish & wax 3

Leštěnka s voskem - speciální lešticí přípravek pro ošetření nových, ale i silně . Polish Wax NanoPro 250ml Leštenka s voskem na staré a zvětralé laky Xtreme Polish Wax od firmy Sonax. NANO Xtreme náplň do ostřikovačů - 1:1- 2ml. Po zaschnutí cca za - minuty rozleštěte vosk (krouživými pohyby a středním tlakem) pomocí . Sonax NanoPro je leštěnka s přírodním karnaubským voskem.


Díky speciálním NANO voskům je lak dlouhodobě chráněn před povětrnostními . COMPASS NANOWAX vosk na lak NANO 250gr - Vosk na auto. NANO částice vosku dlouhodobě chrání před povětrnostními vlivy. Nano technologie Cartechnic.


Leštěnka pro vyzrálé pastelové a metalické autolaky a lakované plasty s drobnými. SONAX PolishWax COLOR . Obsahuje velmi jemné brusné složky a kvalitní NANO vosk. Přípravek obsahuje NANO vosky. Tekutý vosk Xtreme Wax Liquid Power je vhodný pro nové laky.


Nano leštěnka s voskem xtreme polish & wax 3

Vosky , leštenky , politúra, opravné ceruzky, brúsne pasty. Během několika dní Značka:. Leštící vosk Hagmans Wax Polish se utkal v. Ochranný vosk , balení 140ml, zajišťuje dlouhodobou ochranu laku a navíc obsahuje jedinečné barvu…. Meguiars Dark Wax 198g - leštěnka s voskem pro černé a tmavé laky. Sonax Xtreme - nejvyšší řada autokosmetiky Sonax.


Leštěnka obsahuje kvalitní vosky , které lak ochrání na několik týdnů. Modrá leštěnka s opravnou tužkou zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...