pondělí 25. června 2018

Čištění interiérů aut plzeň tesco

Obchodní centrum Plzeň , Rokycanská - Téměř značkových obchodů, hypermarket Tesco nonstop, restaurace a kavárny, bezplatné parkování. Pro Clean - čištění interiérů automobilů. Váš mobil a značku auta mám samozřejmé vyfocené ,tak nechápu proč nám chcete škodit.


Provádíme čištění pro Plzeň a okolí. Neváhejte a využijte našich profi . Naše firma byla založena dlouhodobým podnikáním v oblasti poskytování služeb ručního mytí exteriérů a kompletní čištění interiérů , osobních a nákladních .

Nabízíme špičkovou kvalitu za skvělé ceny. Vyzvednutí a přistavení vozidla ZDARMA k NC Borská Pole ( Tesco ) nebo. Balíčky obsahují ruční vysušení karoserie, vysátí interiéru i čištění skel. Pneuservis - autosklo, ruční mytí aut , Plzeň - Borská Pole (naproti ZČU). Jsme milovníci aut a naším heslem je Vaše auto, naše radost!


U Radbuzy Plzeň - Doudlevce Po - Pá 8. Naší prioritou je Vaše spokojenost. Předností naší společnosti je profesionalita a mnohaletá zkušenost na trhu.

Tesco Myčka – recenze i všechny výhodné nabídky se slevou na jednom místě. Našim zákazníkům zajišťujeme vysoký komfort nabízených služeb v oblasti ručního mytí a čištění vozidla. Hledáte kvalitní automyčku pro Váš vůz v regionu Plzeň ? Andrea Vránová - čištění aut.


Ruční mytí vozidel a čištění interiérů. Tesca na Rokycanské poklidný sraz. Také při mytí auta je třeba dodržovat pitný režim. KABIN NÁKLADNÍCH AUT A KAMIONŮ.


IŠTĚNÍ KOBERCŮ, SEDACÍCH … zkušenosti. Při mytí vozů používáme výhradně … Čištění interiérů aut Plzeň. Vysoce koncentrovaný pH neutrální šampon na mytí aut , šetrný k voskům a nanopovlakům. Tac System Moonlight 250ml křemičitý sealant.


Verze C - interiér (vhodné pro auta k prodeji). Hasicí přístroj do auta. Malířská a lakýrnická firma provádí malby interiérů , pokojů, venkovní malby fasád.


TESCO CITY OBCHODNÍ DŮM Plzeň. Hledáme vhodné pracovníky na ruční mytí aut a čištění interiérů.

Místo pracoviště Praha 8. Praxe ve značkovém servisu výhodou. V případě zájmu zašlete svůj životopis na kontakt:. Pracovník na čištění interiérů a exteriérů vozidel - Pracovníci v oblasti . Pro stabilní společnost v okresu Hradec Králové hledáme přípraváře vozidel do prodeje. Náplní práce bude ruční mytí exteriérů a čištění interiérů vozidel, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...