pondělí 1. října 2018

Autoškola s automatickou prevodovkou

Asi nejjednodušším způsobem, jak opravit mírně poškrábaný lak na autě, jsou různé retušovací tužky a fixy. Retušovací tužka dokáže opravit drobné oděrky a škrábance na povrchové vrstvě laku. Oprava laku auta svépomocí.


Tužka na korekci laku Vašho auta. Fix it pro - tužka na korekci škrábanců laku.

Pomocí této sady zvládne první pomoc pro lak Vašeho auta každý. Ahoj, vítám Vás na kanále CZECH ALI TV kde testuji věci nakoupené v Číně z portálů Aliexpress , Ebay nebo Gearbest. FIX IT PRO PEN - profesionální opravné pero na pošozený lak vašeho automobilu. Korekční tužka vhodná k drobným opravám laku karoserie. Tato stránka používá cookies.


TUŽKA - FIX na opravu laku auta za 1$! Ako na opravu poškodeného.

Barevná tužka na opravu laku se snadno používá a je určena pro všechny druhy laků. Přípravek byl vyvinut k zakrytí škrábanců a poškození laku od kamínků. OPEL - Z1- ARGONSILBER metal. QUIXX tužka na opravu laku - Pod značkou Quixx se skrývají produkty, které Vám pomohou s opravami na.


Na malé zásahy může pomoci opět barevná tužka a barevný. Laková tužka pro opravu drobných škrábanců na karosérii. Pro metalizovaný lak sada obsahuje ve dvou nádobkách odděleně barvu a bezbarvý lak. Karoserie auta je při hlubokém poškození laku v nebezpečí, protože hrozí koroze.


Označení (číslo) barvy naleznete na štítku v servisní knížce na straně nebo na stejném. TUZKA LAK MODRA OCEAN 947. Originálny opravný lak určený na opravu hlbokých škrabancov a poškodnia laku od. Quixx a traba použiť aj špeciálnu korekčnú farbu podľa kódu farby auta.


Nevíme kdy nebo jestli toto zboží bude . Už za dvě stovky lze u většiny značek pořídit barvu na pře lakování odřených míst. Vyzkoušeli jsme, jak funguje.

Funguje na báze bezfarebnej živice, stiahne lak k sebe. Fix na opravu laku je odolný voči vod. Zkušenosti s FIX IT PRO,. Fix It Pro tužka na opravu laku a korekci škrábanců autolaku. Tenké škrábance odhalující základní lak auta.


Pokud je lak na vozidla poškrábaný opravdu jen povrchově, lze s tím poměrně snadno. Ať děláte co děláte na autě se Vám objevují škrábance se kterými nemáte nic společného. Tímto způsobem můžete skrábance zamaskovat. Přípravky na opravu barvy a laku auta skladem na autodoplnky-prodej.


Originální bezbarvý lak v peru spolehlivě dosáhne výsledků v profesionální kvalitě. Nezáleží na barvě vašeho auta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...