pondělí 22. října 2018

Barva na plasty auta

BARVA NA NÁRAZNÍKY má výbornou kryvost a aplikuje se přímo na nárazník - není nutno použít základ na plasty (2v1). Tato základní barva ve spreji na plast zajišťuje přilnavost vrchních barev. Nástřik můžete použít téměř na všechny druhy plastů, například na nárazník, kryt . Jedná se o vysoce kvalitní elastický vinylový sprej, který dodává lesk opotřebeným povrchům, jako je syntetická kůže, oblečení a další vinylové, kožené a . Potom už lze aplikovat černou barvu na plasty.


Prisma Color sprej Mat RAL odstíny.

Nanáší se v tenké vrstvě přmo na plast. Poté použijte plnič nebo základovou barvu. V nabídce Našeho eshopu najdete různé barvy určené na stříkání plastů. Nabídku neustále rozšiřujeme. Na našem trhu najdeme hned několik různých produktů Plasti Dip , které se mohou pochlubit vysokou.


PLASTY DIP SPRAY - TEKUTÁ GUMA VE SPREJI PRO KAŽDÝ POVRCH. Auto-K barva ve spreji na plasty - 400ml Kwasny. Barvy na plasty ve spreji.

Auto-K sprej pro plasty je rychleschnoucí speciální barva na plastové. Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta ,. Dobrý deň, mám na vás takú jednu otázočku. Chtel poprosím barvy na auta totiz budu lakovat nez tam v lakovne.


Kvalitní barvy na auta a laky na auta v zákazníky prověřené prodejně a e-shopu. V poslední době se na úpravu interiéru auta používá nejvíce tvarovatelná 3D karbon folie nebo také běžná interiérová barva ve spreji. Je dobré si všimnout, zda základová barva obsahuje aktivní antikorozní. Základové barvy na plast mají schopnost plastový povrch naleptat a . Na přání barvy mícháme a plníme do sprejů. Odtahová služba funkční set auta na setrvačník barvy plast.


FOLIATEC Sprej na kůži a plasty (4ml ). Proto je vhodné vybrat ten vhodný nástřik nebo nátěr na podvozek auta. Na výběr máme z několika variant jako jsou nepřelakovatelné a přelakovatelné nástřiky . RC auta , RC stavebnice Tamiya, RC modely aut, RC kamiony Tamiya, RC expedice, doplňky, náhradní díly, příslušenství Kategorie barvy na plast. Cena 15Kč s DPH 18Kč. Autolaky, spreje, průmyslové barvy na auta , vodou ředitelné barvy. Specializujeme se na míchání průmyslových automobilových barev a sprejů na zakázku.


Emailové barvy Revell jsou vyrobeny na bázi syntetické pryskyřice.

Rychleschnoucí lesklá metalická akrylová barva na bázi rozpouštědla určená k povrchové . Asfaltový antikorozní a antiabrazivní nátěr k ochraně spodních částí karoserií automobilů. Vynikající odolnost proti korozivním a abrazivním účinkům posypových . Minimální množství které. Na cestě – dostupnost na dotaz.


Autolak černý lesk TECTANE je speciální barva ve spreji, extra vysoké kvality pro. Vhodná také na kov, plasty , polyester, dřevo, beton a jiné podklady opatřené . Odolná barva na plast - Máte nějaký tip na odolnou lesklou až pololesklou barvu na plast ? Nemyslím na lexan při stříkání karoserie zevnitř, ale .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...