čtvrtek 18. října 2018

Mytí aut praha

Vaše jediné Plusové mytí aut v Praze ! Dokonalé ruční mytí aut s nejmodernějšími přípravky na bázi NANOTECHNOLOGIE již od 3Kč. Gocarwash je rodinná firma specializující se na ruční mytí a čištění aut Praha – Zličín. Svěřte mytí a čištění auta profesionálům. Detailní ruční mytí – Broušení a leštění vozu – Vícestupňová renovace – Dlouhodobá keramická ochrana . Váš automobil vyčistíme a umyjeme v průběhu Vaší pracovní doby za bezkonkurenční ceny a doručíme Vám klíčky až na stůl do .

Darujte blízkým nevšední dárek, dárkový poukaz na ruční mytí vozu. Objednavka on-line rezervovat . Wellness hotel Step Hlavní menu. Přijeďte na večerní mytí do Automyčky Express a dostanete výhodnou slevu -. Automyčka, ruční mytí aut v Praze nabízí kompletní péče o vaše auto, ruční mytí auta , voskování karoserie a čištění interiérů.


Provádíme čištění interiéru aut v Praze suchou i mokrou cestou. Pouze s kvalitními výrobky (šampony, pěny, vosky atd.) . Ruční mytí vozu je velmi náročná procedura.

Naše automyčka na Vinohradské ulici nabízí kompletní péči o vaše auto - nejen ruční mytí , ale i renovaci laku, čištění kůže, detaling, či aplikaci Ceramic PRO. Pneucentrum Motol – pneuservis autoservis Praha 5. Nabízíme Vám kompletní služby ručního mytí a čištění interiérů aut včetně tepování. Působíme v Praze a okolí a na . Hloubkové čištění a dezinfekce - likvidace virů, bakterií a alergenů z interiéru auta. Mytí a čištění auta parní technologií. Jsme specialisté na ruční mytí aut.


Po Praze a okolí přijedeme a ručně umyjeme a navoskujeme auto přímo u vás. Automyčka Collection poskytuje ruční mytí automobilů již na pobočkách NC Eden,. Nová myčka Wash Inn CW Tech na Poděbradské ulici v Praze. Mobilní ruční mytí exteriéru i interiéru aut bez vody po Praze a okolí.


Používáme převážně profesionální a ekologické přípravky od značky Chemical Guys. Kompletní ruční mytí a čištění interiéru vozidel. VIP programy pro vozy té nejvyšší třídy -ruční mytí osobních vozidel - luxování interiérů -čištěni a impregnace plastových částí -čištění oken -tepování . Společnost AUTO-WASH se specializuje na ruční mytí automobilů u Vás doma, nebo na jiném, Vámi určeném místě v Praze a okolí. Naši pracovníci přijedou ve.


Autosklo Sentera nově nabízí čištění interiérů auta.

K čištění interiérů používáme velice kvalitní přípravky od firmy SONAX. Autocentrum LB Automobile nabízí ruční mytí aut a komplexní péči o celkový vzhled. Naplánujte si cestu do autoservisu LB Automobile Praha Kunratice. Automyčka Karlín poskytuje kompletní služby profesionálního ručního mytí automobilů. Jsme premium ruční mytí a detailingové centrum na Praze Pankrác.


Vaše auto bude vyčištěno na základě Vašich potřeb. S profesionální péčí se staráme o vaše auto a navracíme mu opět styl a nový vzhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...