úterý 2. října 2018

Pneuservis praha 7

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Motory použity ve vozech Citroen Ca C6. Erstklassige Beratung und eine einfache Bedienung. German-English Dictionary: Translation for AGR Ventil.


Nejčastější poruchy a eliminace. Recirkulácia – spätné vedenie .

Dnes si pod lupu vezmeme ventil EGR, který je často u řidičů nenáviděn. Ventil zpětného vedení zplodin, označovaný zkratkami AGR nebo EGR , je jednou z technologií, které mají vést ke snížení emisí výfukových plynů. Jednou z možností, jak snížit u motorů emise oxidů dusíku, je dopravovat do válců spolu s čerstvým vzduchem (zápalnou směsí) současně i . Lze vůz po tomto zásahu nadále používat?


Druh provozu: elektronický. Může být účtována záloha na vratný díl. U některých druhů zboží jsou vykupovány staré díly za účelem repase a znovu použití výrobku.


Typicky se jedná například o brzdové třmeny, startéry, alternátory.

Jedná se o součástku, jejíž hlavním úkolem je snižování emisí výfukových . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . EGR ventil v moderních motorech umí potrápit své majitele. Je potřeba vzít na zřetel, že my prodáváme kvalitní zboží, takže . EGR pro VW modely aut v top kvalité. VW CADDY III karoserie (2KA, 2KH, 2CA, 2CH), 1. Vždy můžete koupit levné Agr Ventil pro vaše auto v našem internetovém obchodě! Nabízíme Výfuk díly a obrovskou škálu Agr Ventil a originální, vysoce . Začalo mi blikať žhavenie.


Diagnostika vyhodila: ventil spätného vedenia výfukových . Originální náhradní díly a příslušenství For Ford Lifestyle Collection, oleje a údržba, mapy navigace Ford. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Chtěl jsem si ji udělat, ale namám z čeho. Ideální by asi byl cca 2mm nerez.


Možete izabrati kvalitetne egr ventile priznatih proizvođača. Všechny díly jsou repasovány v .

Abgasrückführungsventil ist Teil der Abgasanlage. Wie ist das AGR- Ventil aufgebaut und wie funktioniert es? Hier gibt es die Antworten und weitere Infos.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...