úterý 30. října 2018

Botley

Profesionální ruční čištění interiéru vozidla na Praze 9. Praha, 5Kč, sleva. Výběr až ze druhů masáží na či minut: havajská Lomi Lomi, regenerační, z. Kč za čištění koberců nebo čalouněného nábytku SLEVA na ruční čištění interiéru vozidla. TEPOVÁNÍ A LUXOVÁNÍ INTERIÉRU.


Kompletní, ruční čištění interiéru a exteriéru vozidel.

K čištění používáme značkovou EKOLOGICKOU autokosmetiku, která je. Ostrava, čistění sedacích souprav Ostrava. RUČNÍ MYTÍ VOZIDEL A ČIŠTĚNÍ INTERIÉRU ZAJIŠTĚNÍ KOMPLETNÍHO UMYTÍ. Pomůžeme vám najít ty nejlepší přípravky na čištění interiéru vašeho auta a. Sada anglické autokosmetiky ValetPRO Classic, se kterou dáte interiér do. Na výběr suchá či mokrá varianta pro všechny typy osobních vozů!


Veškerá čištění jsou včetně vnitřního zavazadlového prostoru! Ruční mytí a čištění interiérů vozidel v Českých Budějovicích.

Akce pro věrné zákazníky! Volejte a objednávejte po . PŘI KOMPLETNÍM ČIŠTĚNÍ INTERIERU MOŽNÁ SLEVA. Ruční způsob je nesporně nejšetrnější čištění a umývání automobilů.


Suché a mokré čištění interiérů automobilů - Provodov. Při využití rodinných pasů sleva z programu č. Plzeň, 6Kč, sleva. Aktuální nabídka od slevomat. Plnění, Čištění , Dezinfekce, Opravy - Klimatizace. Web vytvořilo studio Fox24.


Práce provádíme extrakční metodou, kdy je při čištění do chlupu koberce stříkán pod tlakem. Vašeho auta je stejně důležitá jako čistota ve Vašem bytě. Provádíme: kompletní čištění a ošetření interiéru i exteriéru od A až do Z, dále také leštění laku, renovaci světlometů, ochranu laku voskem, keramickou ochranu . Od samotného mytí exteriéru přes mytí interiéru až po kompletní mytí. Při čištění je použit kvalitní profesionální stroj, který využívá extrakční způsob čištění.


Jedná se o princip čištění , kdy čištěná plocha je propírána tlakem vody s. Používáme extrakční hloubkovou metodu čištění koberců. Provádíme profesionální čištění interiérů osobních i nákladních vozidel na bázi nanotechnologie.

Sleva na čištění koberců a čalounění. Mytí, čištění interiérů vozů, alu kol, motorů, Sonax, bezkontaktní mytí, tepování, voskování laku Pikatec, Teplice. Vyčištění stropnice, intenzivní vysávání celého inter.


Využijte jeden z kombi balíčků pro umytí exteriéru a interiéru svého vozu. Možnost objednání krytého stání, mytí a čištění vozu přímo v online rezervaci. Exkluzivní sleva do restaurace Oleo Pazzo pro zákazníky GO parkingu.


Vysoce účinný přípravek, určený k čištění motorů automobilů a dalších strojních součástí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...