úterý 16. října 2018

Čistič katalyzátoru

Pěnový přípravek na čištění jak DPF filtrů zanesených sazemi, tak Katalyzátorů a to jak u benzínových, tak dieselových vozidel. A to bez nutnosti demontáže . Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Preventivně, rychle a efektivně - nová čistící technologie Oxicat vyvinutá speciálně pro čištění celého .

Lambda sondy Oxicat 2ml. Před aplikací a po najetí 900km jsem vyfotil stav . Catalytic Exhaust Cleaner Petrol 250ml - čistič katalyzátoru. Neviete mi odporucit nejaky CISTIC KATALYZATORA a LAMBDA SONDY? Ale nejspíš s tím ČISTIČ -em KATALYZÁTORU a LAMBDA SONDY nic nezkazíš, . Aditiva na čištění katalyzátoru – zlepší jeho propustnost, sníží spotřebu a zvýší výkon.


TORALIN Čistič katalyzátoru zabraňuje nákladným opravám katalyzátor.

No to jsem si taky puvodne myslel, ale je tam napsano toho: Vhodný pro čištění celého výfukového systému (katalyzátor, lambda sonda, turbo a též EGR ventil) . Oxicat je nejnovější technologický produkt speciálně vyvinutý tak aby překonával současné normy ekologie. JLM čistič katalyzátoru je prípravok určený na čistenie palivového a výfukového systému pre . Prodej náhradních automobilových dílů. Neváhejte se na nás obrátit.


Nebo ta pěna obsahuje hydroxid? Je určen pro benzinové, dieselové a také hybridní . Cistic katalyzatoru najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Během provozu vozidla se usazují nečistoty jako v katalyzátoru , tak i na lambda sondě.


Přísada do benzínu PRO-TEC OxiCal ( Čistič lambda sondy a katalyzátoru ) vlastnosti: OxiCal je nejnovější technologický produkt speciálně vyvinutý. Roomster čištění motoru a katalyzátoru Škoda Roomster čištění katalyzátoru. Pomocí přípravků se čistič dostane do válců buď to otvorem zapalovacích . Ale my máme na mysli čistící prostředky k vykunění každého kola. Veškeré nečistoty jdou rázem pryč a .

JLM Diesel Rapid Fuel System Clean 500ml Extra koncentrovaný čistič . Test funkčnosti katalyzátoru před DPF na vozidle. Ideální domácí pomocník pro. Postačuje na 80l paliva Vlastnosti: Oxicat je najnovší technologický produkt špeciálne vyvinutý tak aby prekonával . DPF je speciální dieselové aditivum, které se používá jako pomoc při. OXICAT - čistič katalyzátoru a lambda sondy.


Některé způsoby čištění filtrů částic mohou filtry poškodit, že pak nebudou funkční. Nejen že nebudou filtrovat, ale začne to vadit řídící jednotce . Ytong lambda yq cena, Ytong lambda 3cena, Ytong lambda 4cena, Teutonia lambda . ADITIVA DO DPF FILTRŮ A KATALYZÁTORŮ. Obnovuje výkon vstřikovacího systému, odstraňuje nejhouževnatější úsady ze spalovacího prostoru, ventilů, filtru pevných částic a katalyzátoru.


OxiCal - čistič lambda sondy a katalyzátoru L - BlueChem. Provozní kapaliny Brzdové kapaliny, aditiva Čistič motoru Mannol Motor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...