pondělí 22. října 2018

Lak na auto

Jedná sa o transparentný lak, ktorý chráni vrchný farebný náter alebo metalický . Barva na auto ve spreji 400ml. Barvy na auta - Nejlevnější barvy laky u nás. Lak na metalízu ve spreji Lesk 600ml Motip. Barvy, spreje, opravné laky na škrábance , barvy na motor, kola, žáruvzdorné barvy, zatmavovací barvy na světla apod.


Odmaštění laku patří technologicky do přípravy vozu.

Ať už po leštění, kde je odmaštění důležité pro očištění povrchu, tak před. Leštenka na auto je správnou voľbou pri starostlivosti o lak vášho vozidla. Pomáha udržiavať lesk, odstraňovať nečistoty a zašlé vrstvy. Na druhou stranu najdete v auto moto fórech i příběhy, ve kterých výsledek. Folie ve stejné barvě jako lak vozu můžete využít na překrytí . Veškeré informace o produktu.


Připravte auto na zimu (RADY A TIPY) Zima je pro všechny řidiče nejtěžším obdobím v roce . Kic Car Lim- Lak Detailing, Hum na Sutli, Croatia.

Auto Detailing Service in Hum Na Sutli, Krapinsko-Zagorska, Croatia. Způsob je to sice trochu delší, . Prosím mám dotaz ohledně laku na nový blatník k automobilu. Blatníky jsou zcela nové bez jakéhokoliv nátěru.


Autosprej - 2-vrstvý bezbarvý lak Auto -K je speciálně určen pro 2-vrstvé základní metalické laky a musí být použit u všech metalických odstínů. Po zaschnutí má lak odolnost proti poškrábání. V případě, že chcete docílit bezchybného vzhledu, použijte Roztřikové ředidlo od výrobce Motip. Kup lak auto na Allegro - Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kde koupit lak na auto levně, klidně v malém balení, ale ne ve spreji?


Stačí mě taková pastelově oranžová, růžová, modrá, fialová, černá a bílá, . NANO vosk s nano částicemi, vydrží až měsíců. Je to neviditelný štít pro lak Vašeho vozu. Dlouhodobě ochrání před vodou a špínou.


Motip Bezbarvý lak sprej Konečná úprava pro všechny barvy ve spreji na akrylové nebo nitro kombinační bázi,. Motip Sprej na auto Škoda bezbarvý lak 2ml. Už za dvě stovky lze u většiny značek pořídit barvu na pře lakování odřených míst.


Vyzkoušeli jsme, jak funguje.

NANOAUTO CAR BODY COATING - NANOPOVLAK NA LAK. Autolaky, průmyslové laky, autospreje, auto barvy. Matný lak sa hodí na každé auto bez ohľadu na to, či je to veterán alebo najnovší športiak.


Mít poškozený lak na autě není nic příjemného. Také, pokud se rozhodnete svoje auto prodat, jednoznačně lépe prodáte nablýskanou káru, než poškrábanou . Používa sa na suché, čisté a odmastené plochy Ideálny pre použite pri lakovaní automobilov, motocyklov, spotrebičov, nábytku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...