úterý 13. listopadu 2018

Bauset čelního skla

Bauset čelního skla

UVEDENÁ CENA PLATÍ PRO METR! Hledáte bauset celniho skla ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Mřížka čelního skla ( bauset) VOLKSWAGEN Passat (B3B,GP) 10. Objednávky: Po-Čt do 13:0 Pá do 11:00.


Bauset čelního skla

U položek skladedodání druhý den. Ahoj, dá se koupit zvlášť bauset k čelnímu sklu na OII? Kč, mám i jeden kus s tečkou od kamínku u spolujezdce za 6Kč . Tento produkt nelze zakoupit. Poznámka: 5D Odborná a rychlá montáž autoskel v Praze. AUTOSKLO PERFEKT PRAHA s. Nabízíme vám k prodeji nejen autoskla ale i příslušenství k jejich samotné montáži , jako například tento bauset na čelní sklo bmw e39.


Napsat vlastní hodnocení. Popis: - prodám originál bauset čelního skla na . Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení. Postup výměny čelního skla je obdobný u všech vozidel s lepeným sklem. Odstraníme bauset (guma kolem skla ), u tohoto vozidla jde většinou znovu použít , . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Sklo čelní zelené, modrý pruh. Potřebujete pro svůj vůz nový bauset čelního skla , či těsnění? Tak bauset je třeba tady v prodeji, tak pokud okno důkladně očistíš, tak proč.


Fiat Brava bauset čelního skla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...