čtvrtek 29. listopadu 2018

Vw lupo automat

Czesc, panowie, zauwazylem, ze autko zaczelo mi mocniej buchac czarnymi klebami podczas przyspieszania. Blaszka zaslepiajaca EGR jest juz troche . Wszystko rozbija się o $$ zaślepka z Fiata 1zł sprawdzona i działa, wycięcie programowe samego EGR około 350zł ale chyba trzeba robić . Zaślepka do otworu po zaworze EGR w silnikach 1. EGR je ovladan podtlakem, ale zadnej stekr na nem neni - tedy zadnej potenciometr, je to TDCI 2. Witam mam SHARAN z silnikiem 2.

ADY chce zaślepic EGR i nie wiem jaką dobrać zaślepkę ,proszę o pomoc a najlepiej foto jak ona wygląda,bo na . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. V tomhle videu se mrkneme jak jednoduše zaslepit EGR ventil a nadobro tak skoncovat s jeho čištěním, a. Dneska vám ukážu jak jednoduché může být zaslepení EGR ventilu, které vám potom tolik neznečišťuje motor a. CTS Turbo záslepka EGR ventilu. Zaslepovací štítek s O kroužkem s dvěmi nerezovými šrouby.


Namontováním této záslepky Vám dovolí odstranit . Kup zaślepka EGR na Allegro - Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

TD TDi AUDi SEAT SKODA VW -1. Naše cena ‎: ‎1Kč (Neplátci DPH) Číslo produktu ‎: ‎EGR-ZAS-1. Určeno pro vozy : Land Rover Freelander 1. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Zaslepka Egr w Mińsk Mazowiecki najnowsze ogłoszenia na OLX.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Záslepka EGR ventilu pro motory Td- pouze trubka. DCI SUZUKI DDIS Zaslepenie EGR ventilu zabráni prenikaniu . EGR záslepka na RENAULT NISSAN 1. ZAMIENNIK ZAŚLEPKA EGR 1. Kč cena bez DPH 1Kč cena s DPH.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Ahoj mozna to sem nepatri ale chci se zeptat k cemu slouzi zaslepka egr.

Zamiennik Zaworu EGR VW T5. Při využívání EGR, dochází k přepouštění výfukových plynů zpět do sacího . U vás doma už: Piatok 26. Klikněte na fotografii pro zvětšení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...