úterý 27. listopadu 2018

Hlášení pojistné události

Možnost nahlášení škodné události. Nebo byl poškozen živelnou událostí , vandalem či byl vykraden nebo odcizen ? Nahlaste událost z Vašeho havarijního. V centru oznámení škodních událostí ČSOB Pojišťovny najdete pěkně pohromadě vše, co potřebujete k nahlášení škody a nárokování náhrady z vaší pojistky.


Online hlášení škodní události.

Hlášení pojistné události. Vytiskněte si a vyplňte příslušný formulář, který najdete na této stránce. Poté ho odešlete na adresu: Komerční pojišťovna, a. Centrum škod a pojistných událostí. Vyberte službu, která vás zajímá.


Stáhněte si potřebný formulář k nahlášení pojistné události z pojištění osob. Chci nahlásit pojistnou událost z životního, úrazového nebo nemocenského pojištění.

K nahlášení využijte formulář pro oznámení škody na zdraví. Pokud chcete uplatnit nárok na pojistné plnění, zkontrolujte nejprve rozsah svojí pojistné smlouvy – jaká rizika máte sjednána a ze kterých pojištění či . Klademe důraz na rychlé a bezproblémové vyřešení pojistných událostí. Jak postupovat při hlášení pojistné události u Directu. Jaký typ pojistné události chcete nahlásit?


Sledujte nás na sociálních. Co je třeba udělat v případě pojistné události ? Přehled dokumentů, které je třeba připojit k žádosti o náhradu. V případě, že chcete nahlásit pojistnou událost , vyberte prosím produkt, ke kterému se Váš požadavek vztahuje, najdete zde potřebné informace, pokyny i . U společnosti UniCredit Leasing CZ, a. Pro ohlášení pojistné události jiné než poškození čelního skla řádně vyplňte formulář o nehodě.


Vyplněný formulář prosím naskenujte a pošlete e-mailem na. Oznámení o pojistné události , Rozšířené známení o pojistné události. S výběrem vhodného servisu vám pomůžeme při nahlášení pojistné události. V případě krádeže nebo škod v důsledku vloupání událost nejprve nahlaste .

Zjednodušené hlášení škodyMáte účet v klientské zóně Moje Evropská? Přihlaste se a budete moci jedním. Jednička ve financování osobních a užitkových automobilů - člen finanční skupiny Volkswagen. Pro hlášení pojistné události využijte kontakty jednotlivých pojišťoven.


Hlásit škodu můžete telefonicky, online nebo písemně pomocí formuláře. Všechny informace, které od Vás obdržíme, urychleně a diskrétně . Klientům SGEF, kteří s námi uzavřeli pojištění, pomůžeme s nahlášením pojistné události a poskytneme asistenci při její likvidaci. Informace k hlášení pojistné události.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...