čtvrtek 29. listopadu 2018

Frolík

V našem Diesel Centru se provádí opravy vstřikovačů palivových systémů Common Rail Bosch ve třech stupních. Diagnostika a testování dieselových systémů BOSCH , včetně vysokotlakých. Opravy a seřízení čerpadel a vstřikovačů.


Výměnný program továrně opravených. Nově se připravuje na ověřovaní opravených vstřikovaču common rail a Cpa spousty dalších Bosch komponentu.

U moderních vstřikovačů common rail platí o choulostivosti trysky a. Projev ‎: ‎Příčina Obtížné studené starty ‎: ‎Po vyloučení jiných pří. Podrobné zobrazení produktu - Product Detail - bosch. Těsnicí kotouč spalovacího prostoru, vormontiert. Upozornění k náhradnímu dílu . Příspěvek Napsal: ned 12.


Vstřikovací trysky pro tzv. Naše firma se zabývá problematikou diesel vstřikování jejich opravami a řešením konkrétních problémů za co nejnižší náklady při zachování nejvyšší kvality a .

Na začátku roku v Auto Kelly rozšířili nabídku náhradních dílů o repasované vstřikovače DENSO a BOSCH PD. Stávající nabídku nových dílů . Provádíme opravy vstřikovačů všech značek a typů pro osobní i nákladní. SADA KLÍČŮ NA VSTŘIKOVAČE BOSCH DENSO COMMON RAIL. SPECIFIKACE:Souprava klíčů na demontáž - rozebrání . Nechte si od nás otestovat vstřikovače!


Provádíme měření dodávaného množství paliva, opravy i kalibrace vstřikovačů! BOSCH Diesel Centrum - Svatopluk Černík - Plzeň. VP, EDC), jedno i dvoupružinové vstřikovače apod. Dostupnost: Dočasně nedostupné.


Jsme jedním z předních Cummins ISLE výrobců a dodavatelů. Všechny produkty na prodej mají. Test mechanického vstřikovače , Kč.


Hledáte nabídku vstřikovačů ? Mějte přehled o produktech, . Více než 1servisů v celé ČR!

Bosch Car a Diesel Service Josef Švančar s. Vybírejte si ve velkém množství vstřikovačů Bosch pro všechny typy vozidel. Repasované - 1 funkční včetně protokolu. Hledat data komponenty pomocí Bosch QualityScan. Postup: Zadejte ID opravy. Sada konektoru pro vstřikovače systému BOSCH Common Rail.


Sada obsahuje těleso, dva kontakty, dvě průchodky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...