pátek 16. listopadu 2018

Bmw servis brno

Strojní čištění aut mokrou technologií a celková renovace laku vozidla a příslušenství. Při čištění exteriéru auta a jeho renovaci používám trojité mytí vozu: kompletní příprava předleštěním, samotné leštění vozu, kompletní. Služba zahrnuje: ruční mytí karoserie, mytí motoru a tepování interiéru vozidla včetně konzervace. Volné pracovní místo pro pozici ruční mytí aut na plný úvazek ve firmě v lokalitě Jihlava.


Odpovězte na inzerát a získejte novou práci.

Místo výkonu práce, Jihlava. Zaměstnavatel, APL CARS s. Počet inzerátů: - Jihlava , Staré Hory, Romana Havelky. Náhradní vůz po dobu opravy, pneuservis, lakovna a ruční mytí.


Provádíme mechanické, karosářské a lakýrnické práce, likvidaci autovraků, ruční mytí vozidel a nabízíme. Automyčky Jihlava nabízejí profesionální služby na vysoké úrovni. S maximální pečlivostí zajišťujeme kompletní servis, který představuje spojení kvality a .

Vysočina, Jihlava , Jihlavě , autofólie Jihlava , . Ověřené informace o firmách z oboru Čištění interiérů aut , vozidel - mytí motoru, tepování interiéru v okrese Jihlava a okolí. Jsme specialisté na ruční mytí a kompletní čištění osobních vozidel, motorek, čtyřkolek či užitkových. Adresa: Mostecká 1 Jihlava.


Provozujeme v Jihlavě již více než deset let pneuservis, autoservis, rychloservis a ruční mytí vozidel, a protože bezkontaktní mytí začíná být velkým trendem, . Najděte dodavatele pro téma ruční mytí aut. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Clean textile Autowaschanlagen - Duration: 4:43. Ruční profi mytí interiéru vozidla vč.


Jihlava firma adomov pravidelné a jednorázové úklidové práce,. KM mycí centrum vzniklo s cílem poskytovat komplexní služby v oblasti ručního mytí a čištění interierů vozidel. Profesionální čištění interiérů a ruční mytí vozidel:. Zajistíme autofólie, polepy aut , bezpečnostní fólie.


Nechcete své auto svěřit do péče strojům? Pracovník pro ruční mytí aut a čištění jejich interierů.

Dodávka velká, Tahač sólo. Důkladná očista vašeho auta v Time Wash Cars. Firststop Auto Jihlava Jihlava. Rucni Prace dostupných v lokalitě Jihlava. Naší specialitou je ruční mytí karoserie, interiéru, podvozku nebo motoru vozidla.


Ošetříme karoserii vašeho vozu voskem, drobné šrámy vyleštíme. AutoShine – čištění aut Pardubice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...