čtvrtek 15. listopadu 2018

Čistič plastů

Denkmit čistič plastů odstraní šetrně a bez námahy silné nečistoty z plastových povrchů, jako například ze zahradního nábytku, rámů oken a dveří, palubních . Hloubkově regeneruje, obnoví vzhled a chrání proti nečistotám. Není váš zahradní plastový nábytek ve formě? Je na něm vidět, že už má něco za sebou? SHERON Čistič plastů 3ml Pro čištění a renovaci vnějších plastových dílů.


Regeneruje a oživí vybledlou (zašedlou) barvu nárazníků i plastových lišt.

Dokonale odmašťuje a čistí všechny omyvatelné . CINOL je osvědčený univerzální čistící prostředek určený k odstranění velmi odolné špíny. Z čištění plastů se stává alchymie. My jsme Plastic Cleaner čistič na plasty ve spreji od německého výrobce Autosol vyzkoušeli na nejběžnější . Dry Wash je prostředek šetrný k životnímu prostředí pro čištění, leštění a ochranu vo.


Protectant Gloss Finish - hloubková ochrana kokpitu 1ml . Snadno, efektivně a důkladně čistí všechny plastové povrchy. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Pikatec Čistič plastů od.

Vyčištěný povrch zanechá čistý a odmaštěný. Pro ochranu a oživení vzhledu plastových povrchů, sklolaminátu, vinylu a lakovaného dřeva. Určený speciálně pro spoilery, nárazníky, ozdobné lišty automobilů . Zaprášené a okopané vnitřní plasty , flíčky na textilních sedačkách a usazená špína na stropním čalounění jsou přirozeným jevem aktivního užívaní automobilu. Mimořádně účinné a vydatné složení dokonale odstraní všechny nečistoty z plastových povrchů bez poškození. Vytvoří ochranný film, po kterém stéká voda a . Vysoce účinný čistič plastů se hodí kamkoliv do interiéru i exteriéru.


Na čistění znečištěných a zašlých plastových výrobků, van, sprchových koutů, bazénů, . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. MASTERsil Čistič plastů je profesionální tekutý přípravek s obsahem iontů stříbra, který formou aktivní pěny dokonale vyčistí bez narušení všechnyplastové . Vlhčené ubrousky pro čištění rukou a nesavých částí interiéru. Intenzivní čistič plastů HG l: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Aktivní formule oživuje barvu a ochraňuje povrch materiálu. Oživovač - čistič plastů a pneu, Čistič plastů - oživovač a čistič pneu TECTANE jsou ověřené přípravky širokého využití nabízející ochranu pneumatik nebo . KOSKAR 7ml - čistič plastů ve spreji je velmi kvalitní prostředek, který odstraní všechny nepoddajné nečistoty ze všech druhů plastů, linolea, koženky, atd. Turtle Wax Green Line Čistič plastů 300ml.


Kvalitní a cenově dostupná autokosmetika.

Snadno, rychle a účinně odstraňuje i nepoddajné nečistoty ze všech druhů plastů , linolea, koženky a dalších materiálů. Je vhodný pro použití v domácnosti a na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...