středa 14. listopadu 2018

Peugeot havlíčkův brod

Ruční a automatické mytí automobilů. Ceník ručního i automatického mytí naleznete zde: ceník. Pro zvýšení účinku využíváme k mytí změkčenou a ohřátou vodu až na C. HRADEC KRÁLOVÉ PARDUBICE.


Doba mytí je orientační a platí pro běžné znečištění, skutečná délka mytí závisí na míře znečištění.

Kartáče a stěrky pro mytí aut a kamionů. Průtokový kartáč na mytí vozidel. Poskytuje ůklid domácností a nově i služby čištění interíérů a suché mytí aut. Místo výkonu práce pardubice - dubina.


Profesionální ruční mytí aut v Hradci Králové za nízké ceny. Preciznost při oplachu zajistí kvalitní vysledek mytí. Mobilní čištění interiérů osobních, dodávkových i nákladních automobilů, dále pak možnost vyčištění koberců, sedacích souprav, teras, dlážděných povrchů .

Aplikační voucher na ochranu exteriéru Vašeho vozu pomocí . Jedná se v podstatě o klasické ruční mytí auta , které přináší dokonalý lesk. Vy sami pouze vysednete z vašeho vozu, spustíte si konkrétní program v dané . Dokonalé ruční číštění interiéru aut s nejmodernějšími přípravky. Najděte dodavatele pro téma ruční mytí aut. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky.


Specializujeme se na profesionální mytí a čištění aut. Díky kvalitním přípravkům, které používáme, poskytneme Vašemu vozu tu nejlepší péči. Podpora a spolupráce s předními výrobci autokosmetiky (SONAX a TURTLE WAX, 3M), skvěle zvládnuté postupy a . Mytí aut je možné realizovat ručně nebo ve speciálních myčkách. Pečujte o své auto, je to vaše vizitka. Myčka osobních aut , kamionů a autobusů.


VOZIDLO do 3t, Ο, Ο, Ο, x, 31–. Náplň práce: obsluha myčky pro ruční mytí vozidel ruční mytí a čistění . Uživatel(ka) nakoupil(a) za 1Kč v kategorii Mytí auta.

Provádíme čištění interiérů a ruční mytí osobních vozidel. Samoobslužné tankování Po-NeNONSTOP. Mycí linkaRozpis otevírací doby. Pardubice , Východní Čechy.


Zajišťujeme služby v oblasti mytí aut a ručního čištění vozidel. Protože se staráme o auta komplexně, je samozřejmostí že se Vám dokonale postaráme o plátěnou střechu Vašich kabrioletů. Zajistíme Vám odborné čištění,. Pro pracovní pozici MYTÍ A ÚDRŽBA AUT eviduje úřad práce volných.


Na výběr suchá či mokrá varianta pro všechny typy osobních vozů! Veškerá čištění jsou včetně vnitřního zavazadlového prostoru! Je nám velice líto, ale tento inzerát byl. V obchodním centru Atrium provozujeme ruční myčku osobních a užitkových vozů.


Nabízíme ruční mytí aut v Hradci Králové, čištění interiérů suchou i mokrou cestou, leštění a renovaci laků, provádíme přípravu a aplikaci nano politury PIKATEC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...