čtvrtek 27. června 2019

Liqui moly diesel purge

Brno -město nebo z jiného . Dostupný autoservis, pneuservis a tuning Revo v Brně - APSauto - autoservis - pneuservis a tuning Brno. Vítejte na stránkách RAŠINO a. Autorizovaný partner Ford. Prodej a servis nových a ojetých vozů.

Originální náhradní díly a příslušenství Ford. Jsme stanice technické kontroly a měření emisí benzin, LPG, diesel pro osobní i nákladní vozidla, traktory a jejich přívěsy. Technické prohlídky provádíme i bez předchozího objednání. Při návštěvě autosalonu je možno využít bezplatné WIFI. POTŘEBUJETE EVIDENČNÍ KONTROLU, NEBO PŘIHLÁŠENÍ VOZIDLA ZE ZAHRANIČÍ?


Ceny za služby mohou být různé. Ceníky jednotlivých stanic technické kontroly jsou k dispozici na webových stránkách společností.

Nechejte si svůj vůz prověřit u odborníků a buďte si jistí dobrým výsledkem kontroly. Prohlídka vozidla a odstranění případných závad před technickou kontrolou jsou zpoplatněny dle platného ceníku. V našem areálu je možné dále využít mycí centrum a bistro s drive-in. Zastavte se a nebo jenom přibrzděte!


M 8Kč, prohlídka na přání zákazníka celková, 5Kč. EMISE pro osobní automobily. STK a emisí zcela zdarma. Připravíme vaše vozidlo na STK.


Rychlé vyřízení a výhodná cena. Odstraníme technické nedostatky, které by . Vynález studenta z Brna odhalí auto v protisměru a varuje ostatní. Kvalitní služby autoservisu v moderních provozech v Brně a blízkém okolí.


Zarezervujte si termín ihned online! Vážení zákazníci, Prohlídky provádíme v dopoledních hodinách BEZ OBJEDNÁNÍ, v odpoledních hodinách je nutné se . Udělejte si průzkum trhu. Už během pár minut najdete nejlepší stanici technické kontroly, která vám bude nejlépe .

Všichni chtějí mít prohlídku rychle za sebou, . Majitelé vozidel s pohonem . Nenecháme vás jet hromadnou dopravou. Kamkoliv v Brně vás odvezeme zdarma. Nedáme vašemu miláčkovi kartáčem. Provádíme výkup vozů i motorek. Dále vykupujeme, osobní auta, dodávky, nákladní vozy, motocykly, přívěsy i pracovní stroje.


NOVÝ VJEZD DO AZ WOO a. Aktuální ceny služeb najdete v ceníku. Sjezd je situován i nadále z ulize Řípská, přímo naproti vjezdu k prodejní hale AUTO KELLY, v nájezdu k prodejci keramiky . Kontrola a výměna výfuků. Testování a výměna tlumičů.


Diagnostika pro seřízení motoru. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...