středa 5. června 2019

Ložiska kladno

Náplň práce: obsluha myčky pro ruční mytí vozidel ruční mytí a čistění . Pardubice , Východní Čechy. Uživatel(ka) nakoupil(a) za 1Kč v kategorii Mytí auta. Provádíme čištění interiérů a ruční mytí osobních vozidel. Samoobslužné tankování Po-NeNONSTOP.


Ruční mytí aut Jan Kubín.

Mycí linkaRozpis otevírací doby. RUČNÍ MYTÍ VOZIDEL – ČASTÉ DOTAZY. Preciznost při oplachu zajistí kvalitní vysledek mytí. Automyčka ve Starém Hradišti.


Mobilní čištění interiérů osobních, dodávkových i nákladních automobilů, dále pak možnost vyčištění koberců, sedacích souprav, teras, dlážděných povrchů . Aplikační voucher na ochranu exteriéru Vašeho vozu pomocí . Jedná se v podstatě o klasické ruční mytí auta , které přináší dokonalý lesk. Vy sami pouze vysednete z vašeho vozu, spustíte si konkrétní program v dané .

Dokonalé ruční číštění interiéru aut s nejmodernějšími přípravky. Najděte dodavatele pro téma ruční mytí aut. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Specializujeme se na profesionální mytí a čištění aut.


Díky kvalitním přípravkům, které používáme, poskytneme Vašemu vozu tu nejlepší péči. Podpora a spolupráce s předními výrobci autokosmetiky (SONAX a TURTLE WAX, 3M), skvěle zvládnuté postupy a . Mytí aut je možné realizovat ručně nebo ve speciálních myčkách. Pečujte o své auto, je to vaše vizitka.


Prodej motorové nafty, adblue a směsné. Máte zájem o profesionální vyčištění Vašeho auta ? Vyberte si jakýkoliv z našich programů a my Vám po uhrazení příslušné částky vystavíme dárkový poukaz. Ceník ručního i automatického mytí naleznete zde: ceník. Pro zvýšení účinku využíváme k mytí změkčenou a ohřátou vodu až na C. HRADEC KRÁLOVÉ PARDUBICE.


Doba mytí je orientační a platí pro běžné znečištění, skutečná délka mytí závisí na míře znečištění. Kartáče a stěrky pro mytí aut a kamionů.

Průtokový kartáč na mytí vozidel. Poskytuje ůklid domácností a nově i služby čištění interíérů a suché mytí aut. Místo výkonu práce pardubice - dubina.


Profesionální ruční mytí aut v Hradci Králové za nízké ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...