středa 19. června 2019

Seřízení geometrie praha

Zjednodušeně řečeno, geometrie kol neboli geometrie náprav auta je seřízení osy jízdy vozidla tak, aby kola skláněla k vozovce správný uhel. Díky tomu máme vždy přesné podklady pro jeho správné seřízení. Měření geometrie kol v vteřinách. V pneuservisu Pneu Procházka s. Náš pneuservis disponuje nejmodernějším technickým .

Provádíme profesionální laserové seřízení geometrie kol. Součástí geometrie je i test naměřených . V případě, že máte s geometrií kol problémy, vyhledejte co nejdříve servis, kde vám vše seřídí. U nás v Praze provádíme seřízení geometrie kol na . Pneuservis PNEUCARE Praha Hostivař Vaše pneumatiky umíme přezout nebo změřit jejich geometrii a vyvážit je díky automatickému laserovému stroji. Praha Nedvězí - Říčany, KLUB BestDrive . LASEROVÁ GEOMETRIE PRAHA 3. Laserová geometrie je maximálně přesná a seřízení geometrie kol pomocí tohoto přístroje není z pohledu zákazníka nijak .

Při nákupu alespoň 2ks pneu kontrola geometrie zdarma! Správně seřízená geometrie má vliv na bezpečnost, stabilitu vozidla a životnost pneumatik! HUNTER HAWKEYE ELITE pro diagnostiku podvozku a . Pomocí moderní technologie pro měření sbíhavosti kol změříme a případně seřídíme geometrii kol vašeho vozidla. Rovněž zjistíme stav seřízení jednotlivých.


Tedy určitě platí, že při správném seřízení geometrie kol si ušetříte nemalé zbytečné výdaje za předčasně ojeté pneumatiky, zbytečné výměny čepů. Malý soukromý autoservis na Praze poskytující servisní služby - včetně geometrie kol - pro všechny značky vozů za rozumné ceny. AUTOSERVIS A PNEUSERVIS PRAHA – MOTOL.


Zajišťujeme měření a seřízení geometrie s německým laserovým zařízením KOCH, které . Změříme a seřídíme vám geometrii kol a mnoho dalšího. Mě mechanik v Praze nabízel geometrie za 800kc. D U obojího by to mělo být 5za změření a seřízení.


Seřízení geometrie přední nápravy za 8kč včetně DPH. Geometrie kol, geometrie náprav. Hledáte autoservis či pneuservis v Praze který zajišťuje mechanické práce. Dovolujeme si vám představit nové zařízení pro měření.


SEŘÍZENÍ GEOMETRIE NÁPRAV ZA 50-!

CO ZNAMENÁ GEOMETRIE KOL U OSOBNÍCH VOZŮ? Autoservis a pneuservi Roman Maule, Čakovice, Praha 9. Kontrola a seřízení geometrie kol spočívá v nastavení úhlů jednotlivých seřizovatelných částí zavěšení kol vozidel v souladu s parametry . Nabízíme vám unikátní změření geometrie vozu přístrojem vyvinutým americkou firmou John Bean. Montáže rádií, HF sa alarmů, imobilizérů a ostatních zařízení.


Ty zahrnují například záruční a pozáruční servis,pneuservis, komplexní servis klimatizace, seřízení geometrie , zprostředkování STK, opravy pojistných událostí,. Z kontroly vychází seřízení geometrie přední a zadní nápravy na stanovené hodnoty. Nesprávně seřízená geometrie vozidla způsobuje rychlejší opotřebení běhounu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...