čtvrtek 20. června 2019

Pískování autoskel

Pískování autoskel

Tato služba výrazně snižuje pravděpodobnost odcizení Vašeho vozu, . Trvalé a neodstranitelné vyznačení výrobního čísla vozu (VIN) na všechna okna (včetně střešního) pískovací technologií. Všechno, co způsobí, že si zloděj vybere radši sousedovo než moje, má smysl. Pokud ovšem někdo chce právě a jen moje, tak nepomůže nic. Video názorně ukazuje, že pískování kódu na autoskla má zásadně vyšší zabezpečovací efekt než leptání, které.


Pískování autoskel

Označení autoskel pomocí pískování VIN na okna. Ahoj, podobný topic jsem nenašel, ale máte někdo zkušenosti s pískováním VIN kodu na autoskla ? Krádeže automobilů neustále přibývají, proto bychom Vám chtěli nabídnout možnost předejít . Takto označené vozidlo se stává pro zloděje nezajímavým, protože pískování . Pomocí jemného korundového písku vypískujeme téměř jakýkoli motiv na sklo. Například Vaše logo, jméno a jiné znaky.


Zabezpečení auta pískováním skel VIN kódem na autoskla. PÍSKOVÁNÍ A LEPTÁNÍ AUTOSKEL. NIŽŠÍ PRAVDĚPODOBNOST ODCIZENÍ VAŠEHO VOZIDLA JE AŽ O ! Pískování působí jemným a estetickým.


Celkový počet odcizených automobilů v České . Cena značení autoskel pomocí pískování VIN od Autosklo servis CZ Praha Hostivař. V případě výměny dříve označeného autoskla Vám VIN kód vypískujeme . Tuto službu Vám přináší Autosklo servis CZ, Praha 10. Provádíme značení skel metodou pískováním, a to buď SBZ kódu, nebo EUROVINU. Principem je faktické znehodnocení vozidla pro zloděje. Každý, kdo musel z jakékoli příčiny přesklít celý automobil ví, že to přišlo řádově na . Autoskla Stavarič - opravy autoskel, tónování skel, kódování skel, výměna autoskel.


Společnost Cebia, spol s. Kdy zvolit dekorování skel pomocí pískování ? Základní typy – standardní, stínové a hloubkové pískování. Rozměrové možnosti a typy skel , která lze pískovat. R systém bezpečnostního značení automobilových skel kódem SBZ OCIS, který byl vyvinut ve spolupráci s. Autoskla, autosklo - výměna, prodej, opravy, pískování autoskel , skel.


Pískování autoskel

Snižte riziko odcizení vašeho vozidla. Nabízíme pískování a leptání VIN na autoskla. Značení skel anebo též kódování. K dispozici jsou varianty značení skel Vašeho vozidla.


Jsme autorizovaný servis společnosti CEBIA Cílem je vybavit vozidlo neodstranitelným kódem na sklech a odradit zloděje od. Výměna autoskla na všechny druhy vozidel osobních i nákladních vč. Vyřízení pojistných událostí. Bezpečnostní pískování autoskel.


K nejúčinnějším způsobům ochrany vozidel patří vyznačení kódu na skla (SBZ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...