úterý 4. června 2019

Sada pro opravu pneu

Náhradní náplň pro moto-bezdušové. Připravte se na ně dopředu – pořiďte si některou z našich praktických sad pro opravu defektů. Lepicí sada na opravu pneumatik dokáže opravit jen malé defekty.


Sada pro opravu pneu

Skladem na prodejně ks. Namísto těžké, neskladné a znečištěné rezervy vozíte pouze malou a lehkou sadu pro opravu defektu pneumatik Slime v praktické tašce, s rozměry pouze . Sady na opravu pneumatik. Compass Sada na opravu defektu pneumatiky. ContiMobilityKit - sada pro opravu pneumatik.


Automatická opravná sada SLIME Safety spair pro defekty osobních vozů. Systém vžene do pneu vzduch i. Dnešní znění vyhlášky již nenařizuje vozit ve vozidle. Slouží pouze pro opravy běžných průpichů běhounu pneumatiky. Opravné sady SLIME na defekty.


KNOTEM LZE OPRAVIT POUZE PRŮPICH . Zobrazit detail - Sada na opravu bezdušových pneumatik. OXFOR sada bombiček COs adaptérem pro dofouknutí pneu. Pohotovostní sada pro opravu pneumatiky AIR MAN. Velká opravná sada defektu pneumatik ResQ Max Tire Repair kit Výkonný kompresor a opravná gelová . Odolné nylonové pouzdro obsahuje vše, co potřebujete pro rychlou opravu pneumatiky. Osobně na prodejně: Praha - Říčany ‎: ‎ZDARMA Česká pošta - Balík Na poštu ‎: ‎Kč vč.


Sada obsahuje: - 2x nástroj na opravu- 5x knot- 1x speciální lepidlo- 1x . FIX A FLAT – defekt opravný sprej pro rychlé nouzové opravy pneumatik. Slim Smart Repair sada pro opravu pneumatik je nejrychlejší postup při opravě . Souprava v praktickém plastovém organizéru obsahuje hrot pro úpravu otvoru, zaváděcí očko, ks těsnících knotů a 2ml lepidla na pryž. Nastává ideální doba pro výměnu zimních pneumatik za letní. Kompletní sada pro opravu defektu. Sada na opravu pneumatik, 8ks GEKO Univerzální sadu pro rychlou opravu běhounu bezdušové pneumatiky ve svém automobilu ocení každý řidič.


Sada pro opravu pneu

Sada na rychlou a snadnou opravu pneumatik během několika minut - stačí vyplnit defekt. Kategorie s nejvíce nabídkami. Po několika minutách opo dokončení opravy lze pneumatiku použít. Sada pro opravu pneumatik je spolehlivá pro opravy knotů a opravu pneumatik. Sprej na opravu pneumatik MOTUL PTYRE REPAIR 300ml.


Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup sady na opravu pneumatik. Tato sada je vhodná jak pro automobily, tak pro motocykly, čtyřkolky a . Velmi praktická je sada v blistru pro nouzovou opravu defektu bezdušové pneumatiky knotem. Sada do auta pro opravu defektu knotem Maruni V-SEAL KIT. Obsahuje lepící směs a kompresor. VK-sada pro opravu os.


Profesionální výrobci a dodavatelé slavné značky BellRight 62PCS pro opravu nouzových pneumatik. Vítejte na velkoobchodních opravárenských soupravách . Slime Smart Repair – Polo-automatická opravná auto sada.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...