pátek 21. června 2019

Rozmrazovač čelního skla

Rozmrazovač čelního skla

Kč Evidenční kontrola ‎: ‎400. Technická prohlídka, Evidenční kontrola, Na žádost zákazníka, nařízená. Před registrací, částečná, plná. Daniel Šebor - PNEUSERVIS-AUTODÍLNA, výměna pneu, oprava pneu, příprava na STK , rychloservis, středočeský kraj, okres Mělník, autorizovaný servis . Stanice technické kontroly a měření emisí v Jeseníku - ceník služeb. STK stanice technické kontroly Folda sro Raspenava Frýdlant v Čechách Liberec Nové Město.


Nová osobní linka STK na Kladně Švermově pro všechny druhy vozidel do 5t. Ceník služeb STK Raspenava. Truhlárny Energie na křižovatce Kladno, Pchery. Kategorie, La,Lb, Lc,LLe, M N NN3 . STK , měření emisí Benešov u Prahy - STK REVIT, s. Možnost platby platebními kartami.


Druh prohlídky, Typ vozidla, Cena v Kč vč. V sobotu vás rádi obsloužíme v naší provozovně STK Třebovice. STK v Čáslavi provádí technické prohlídky osobních a nákladních vozidel do tony, traktorů, motocyklů a přívěsů do celkové hmotnosti tony. Příprava na STK ,technická prohlídka i kontrola dovezených vozů. Neváhejte a zavolejte nám.


Domluvíme se na termínu a čase. Provádíme STK kontroly ve městě Šternberk. Jsme ŠTERNBERSKÁ STK , s. Zajistíme technickou prohlídku, měření. Ceny jsou včetně DPH ) . STK Hranice zprostředkovává technickou kontrolu a měření emisí v rámci platných legislativních norem. Druhy prohlídek, které provádí STK Detecha v Novém Městě nad Metují.


Opakovaná z jiné STK (Kč vč. DPH). Realizace STK a měření emisí – nákladní automobil. Projděte si náš podrobných ceník služeb: STK , EMISÍ, ražby vin, ekologických plaket, tachografů a doplňkových služeb.


Rozmrazovač čelního skla

Pravidelná technická prohlídka. M1),nákladní automobil (N1) . Osobní automobil M 85-. Nákladní automobil N 85-. Vozidla na pohon LPG, 89-. Přípojné vozidlo O 55-.


Povinné technické prohlídky, cena vč. Otevřeno po – pá, – 17h I STK i emise v areálu I Bez nutnosti objednání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...