pondělí 17. června 2019

Oprava kůže v autě

Renovace kůže na autočalounění. Na těchto videích je vidět oprava bočnice kožené sedačky automobilu a také celý interier u starého Golfa. Mistrovská oprava kůže pro vaše auto a nábytek. Naše čištění je profesionální, impregnace skutečně trvalá a výsledky . Oprava koženého interiéru auta v Praze.


Provádíme opravy kůže a interiéru aut.

Ať už se jedná o škrábanec. Bohužel na béžové barvě tyto vady velice vyniknout. Samozřejmě, že dále nějaký přípravek na vyčištění kůže a následnou impregnaci. Já mám v autě jen malý kožený paket (volant, řadička, ručka, manžety), takže.


Sada je speciálně navržená pro opravu kožených povrchů domácího nábytku nebo autosedaček. Auto MotoMaxeed Opravná sada na opravu kůže. Máte své auto vážně rádi?


Velký úspěch máme s opravami sedaček, ze kterých důsledkem stáří zmizí barva a prosvítá kůže , nebo s opravou.

V tomto videu můžete vidět přesný postup opravy koženého interiéru automobilu v autolakovně United-C. Jak opravit kožené popraskané sedačky v autě ? Nikdy bych nevěřil, jak se ta kůže dá opravit. Ahooooj a krásný den dobrý lide, změna je život, je klasické pořekadlo.


Nicméně kolik z nás lidí vnímá změny. Naše firma se specializuje na kůži obecně. Naším hlavním oborem jsou opravy a renovace kůže.


Nabízíme přípravky Colourlock, jak na domácí, tak na . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba MistrKůže. Profesionální oprava , renovace, čištění a impregnace koženého interiéru pro vaše auto i nábytek. Kožené sedačky ve vozidle jsou velmi náchylné k mechanickému opotřebení. Kůže je velmi jemná a zaslouží si zvláštní zacházení. Po určitém čase, a to zejména, pokud není o kůži řádně postaráno se na koženém povrchu . CUTIS STYLE - Čištění a renovace autointeriérů, čištění a konzervace autolaků.


Staňte se sám svým mistrem a opravte svůj gauč rychlým a snadným způsobem s kompletem ReparKit! Kůže interiéru vašeho vozidla je sice luxusní, ale vyžaduje i speciální přístup. My však pro vás máme připraven .

Sada je vhodná na opravu autosedaček, koženého oblečení, kabelek i nábytku. Ztratil kožený interiér ve vašem voze svůj půvab? Většinu poškození lze opravit či renovovat a . Mám známého v Praze co jen jako končíek ke své mechaničině dělá ještě renovace kůže.


A to takovým způsobem, že na to má nějakou sračku . Obsahuje včelí a silikonové vosky. Po vyčistění se kůže nestává kluzkou. Neobsahuje organická rozpouštědla. Využijete i pro kožený nábytek, sedačky, v autě i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...