pondělí 14. ledna 2019

Ge money zákaznická linka

Odstraňuje prach z brzdového obložení, . Co se čistění ALU disků týče, velmi záleží na to jak často k jejich vyčistění dochází. Kola je nutné nejdříve před-mýt pomocí tlakové čističe. Aktivní čistič litých kol 500ml.


Zároveň dodá alu diskům přirozený lesk a odolnost vůči opětovnému znečištění. S barevným indikátorem pro optickou kontrolu .

Speciální čistič bez kyselin. Fungujeme jako PNEUSERVIS-RYCHLOSERVIS, maloobchod a velkoobchod s pneu a disky. Zastoupení originál alu disků WSP pro Českou Republiku.


Intenzivní čistící koncentrát na disky kol z lehkých kovů a oceli. Nepoškozuje povrchovou vrstvu disku. Sheron čistič disků neboli Wheels cleaner je.


Aplikace přípravku na silně znečištěná kola-Seat 2. Stačí obyčejný čistič disků a hlavně pravidelná údrža. NANOMASTER čistič alu disky je specificky vyvinutý jako ne abrazivní extra silný a rychlý čistič.

V jediném úkonu velmi rychle odstraňuje, čistí a obnovuje . Použití je velmi snadné, přípravek nastříkáte přiloženým aplikátorem na povrch disku , minuty necháte působit a nakonec spláchnete čistou vodou. Prostředek na disky - koncentrovaná kyselina k čištění kol a dalších výrobků z. Inovativní produkt čistič disků a pneumatik je ideální pro snadné, rychlé a . Royal Wheel je čistič alu disků kol bez přídavku kyselin, který snadno odstraňuje brzdový prach, čistí a rozpouští skvrny, oxidaci a korozi. Díky vyšší viskozitě zůstává.


Sháním kvalitní čistič disků , který po umytí disků nezanechává mapy a nemusí po umytí disky čistit vlhkým hadříkem do sucha. ISTIČ ALU DISKŮ VYSOCE ÚČINNÝ 700ml čistí brzdový prach. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Tak jsem dnes na zkoušku koupil v lidlu čistič kol.


Z toho duvodu bych to jeste zkusil na skutecnych alu discich :D I kdyz asi o moc lepsi to. Výrobky SONAX pro čištění disků a pneumatik se silným čistícím účinkem pro odmaštění a odstranění nečistot. Kosmetika čistič alu disků Mazda.


Tento autodíl je 1 značkový originál Garantujeme plnou záruku a odbornou montáž. CHARAKTERISTIKA: WHEEL CLEANER PRO je vysoce koncentrovaný, bezdotykový čisticí prostředek na hliníkové disky , kola z lehkých slitin a silně znečištěné . Nákupem nových alu disků práce teprve začíná. Postup pro čištění alu disků. ALU FRESH - odstraňuje nečistoty ze všech typů kol z lehkých slitin, včetně .

Určeno pro všechny druhy disků. Kvalitní štětiny pro efektivní a šetrné čištění. Mothers Pro-Strength Chrome Wheel Cleaner - čistič chromových a alu disků , 7ml.


Není určeno pro leštěná nebo chromovaná kola.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...