čtvrtek 31. ledna 2019

Olej do kardanu

Ochranný nástřik podvozku a dutin provádíme kvalitními a vyzkoušenými přípravky a vosky, které mají vysoký antikorozní účinek. WAXOYL nabízí dlouhodobé kvalitní řešení. Antikorozní nástřiky prováděné speciálními nástavci dlouhodobě ochrání.


Po dvou letech je vhodné opět ošetřit dutiny, případně opravit nástřik podvozku. Ošetření základní antikorozní barvou.

Nejvhodnější dobou pro aplikaci ochranného nástřiku podvozku a karoserie je. Pokud vosku dáte příliš, rozpustí to původní nástřik a většina toho odteče kanálky na zem = výsledkem je snížená antikorozní ochrana. Ochrana podvozků – kaučukový nástřik 4ml, nástřik podvozku proti působení.


Ochrana dutin TECTANE speciální antikorozní prostředek pro ochranu dutin . Koroze trápí celou řadu vozů. Kromě toho, že je nevzhledná, ničí i samotný vůz. Předcházet korozi je možné mnoha způsoby. Nejčastěji se setkáme s .

Provádíme vysoce kvalitní nástřiky podvozku a dutin. Pokud máte také zajem o nástřik podvozku a dutin . Vozidla s podvozkovym ramem např. Dinitrol ML antikorozní ochrana dutin 1L. Cena 24Kč s DPH 295. Mytí vozidel, antikorozní ochrana Mytí vozidel používání moderní ekologické chemie.


Autoklempířství, pneuservis, ochrana podvozku a drobné opravy starších vozidel. Tato práce zahrnuje: demontáž krytů . Nabízím vám ošetření podvozku, karoserie a dutin vašeho vozu značkovými přípravky s praxí více jak 25let. Tento nástřik doporučujeme u nových vozidel a vozidel která prošla karosářskou úpravou. Tento antikorózní nástřik podvozku a karoserie je vhodné provádět od . Zkorodovaná místa ručně dočistíme a ošetříme antikorozním nátěrem.


Výměna autoskel, antikorozní nástřik podvozku i příprava na STK. Autoservis NOVOS Liberec se zabývá prodejem a montážemi automobilových a . Aplikaci provádíme nátěrem, oproti nástřiku se ochranná hmota důkladně. Nástřik podvozku a dutin.

Renovujeme autolaky karoserie, děláme voskové konzervace, antikorozní nástřiky podvozků i dutin. Rovnáme důlky po kroupách bez poškození laku. Něco jsem si o tom přečetl a někteří (včetně autorizovaného servisu) nástřik podvozku a dutin doporučují, jiní píšou, že je to kontraproduktivní . Barva nástřiku podvozku je černá. Kompletní vyřízení pojistných událostí ! Pokud už je někde koroze, tak ty antikorozní nástřiky samy o sobě moc nezmohou, je třeba povrch důkladně zbavit koroze a navíc stabilizovat .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...