středa 23. ledna 2019

Zkoušečka vstřikovacích trysek

Zkoušečka pro kontrolu, příp. Zákazník si stěžoval na nepravidelný běh studeného motoru a výpadky v chodu motoru. Po ohřátí motoru se chod. Stolní zařízení pro kontrolu těsnosti vstřikovacích trysek paliva motoru automobilů. Hliníkové provedení s plastovou nádobou pro zásobu a sběr kontrolní . Tento tester slouží pro měření otevíracího tlaku, těsnosti, tvaru paprsku rozstřiku, vstřikovacích trysek dieselových motorů pro většinu automobilů a náklaďáků.


Diagnostika a opravy vstřikovacích trysek benzínu Jet Servis Hradec Králové. FAKULTA ELEKTROTECHNICKÁ. KATEDRA APLIKOVANÉ ELEKTRONIKY A TELEKOMUNIKACÍ.


Jednou z častých závad na benzínových vstřikovacích systémech je zanesení vstřikovací trysky nečistotami používáním nekvalitních pohonných hmot. Tester vstřikovacích trysek. Kompletní sada určená pro měření průtoku paliva systémů Common rail.


Zkoušečka vstřikovacích trysek

Přístroj pro zkoušení vstřikování paliva Common Rail max. Přípravek na měření vstřikovacích trysek dieselových motorů s tlakem do 6Bar. Velmi robustní přístroj pro kontrolu a nastavení otvíracího tlaku vstřikovacích trysek , rozstřikovaného paprsku a těsnosti . Přídavné informace o vstřikovačích. Zobrazení vzhledu paprsku při všech.


DHK a přezkoušet otvírací tlak trysek u sdružených vstřikovačů typu UI. Datum výroby: Záznamy opravny: Datum prodeje, razítko, podpis: ZÁRUČNÍ LIST. OntrOla VstřikOVacích Ventilů Funkce vstřikovacích ventilů. Moderní systémy přímého benzínového vstřikování (G -DI, FSI, HPI, JTS), pro pravidelné testování vstřikovačů, používané v těchto systémech, zařízení s . P, R, S a T, dvoupružinových . Hlavní části vstřikovače a způsob čištění otvorů trysky : – kryt,. Připojení ke vstřikovači provedeme běžnou vysokotlakou trubkou, užívanou na . TESTER VSTŘIKOVAČÚ TRYSEK DIESEL 6BAR.


Příslušenství pro EPS 2a EPS 118. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů vstřikovací trysky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Nástrčný klíč s dvojitým šestihranem pro vstřikovací trysky dieselových motorů BMW. Hledáte vstřikovací zařízení pro vznětové motory? Přípravek pro měření vstřikovacích trysek dieselových motorů s tlakem do 600Bar.


Zátěžový tester, zkoušečka akumulátorových baterií GYS TBP 100. Kompatibilní s vstřikovacími trysky : Bosh, Delhpi, Denso, Siemens apod. Sada pro měření průtoku paliva vstřikovacími tryskami Common Rail. Motorpal pro nejrůznější.


Zkoušečka vstřikovacích trysek

Následující přípravek umožňuje . Pro seřízení trysek u vznětových a zážehových motorů se také používají zkoušečky vstřikovacích trysek , které jsou snadněji přenositelné. Možnost použití až pro 6-ti válcové motory. Vybavená širokým spektrem adaptérů pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...