neděle 27. ledna 2019

Oprava plechových disků

Cena práškového lakování plechových disků již od 450Kč bez DPH - ( kompletní renovace). Renovace plechových a alu disků. Působí disky u vašeho auta zašlým dojmem nebo jsou dokonce poničené?


Ocelové disky jsou dnes stále klasikou. A to pro svých několik pozitivních vlastností, kam dnes můžeme zařadit například jistoty spojené s tím, .

Při nasazování zimních kol jsem si opět připomenul, že ty rezavé disky by si zasloužily nějakou péči, zbytek auta je OK. Amatérská renovace plechových disků , která jim trochu přidá na vzhledu a vydrží doufejme ještě nějakou tu zimu. Provádíme kompletní renovaci plechových a hliníkových, alu disků. V této malé sérii videí si ukážeme jak v domácích podmínkách Zrenovovat Plechové disky na auto.


AUTOvKELLY Iste viete, že kolesá robia auto a čierne plechové disky na 20- ročnej Octavii vyzerajú. Stala se Vám nehoda a pokřivili jste si kola nebo jen škaredě odřely kola o patník , nevadí dáme vše do původního stavu ! Kromě oprav poškozených disků. Pokud je nutné při rovnání disku disk svařovat, jedná se o opravu , která trvá déle než jeden den.

Rovnání ocelových a alu disků pomocí hydraulické. Mám doma plechové disky a hází na výšku. Jsme specialisti na rovnání hliníkových a plechových disků. I zdánlivě nevratné poškození disků umíme opravit tak, že jejich vzhled i technické vlastnosti jsou . Nabízíme Vám práškové lakování hliníkových a ocelových disků kol všech rozměrů od osobních automobilů až po nákladní.


Dále standardní opravy poškozených pneumatik a duší. Naši pracovníci jsou pro. Like, Odběr pomůže v další tvorbě.


Kompletní montáž, demontáž a vyvážení pneu na opravované kolo. Rychlé opravy většinou do . Pneu Fric se specializuje na rovnání a renovaci naražených alu disků , svařování a práškové. Rovnání, renovace, oprava alu disků a plechových disků v Brně. Poškozená ALU kola rovnáme, svařujeme, čistíme a . Oprava ráfků - Miroslav Kozel.


Nejmoderněji vybavený pneuservis pro přezouvání všech typu disku a pneu včetně. Provadíme renovaci plechových a alu disků. Umíme Alu i plechový disk perfektně opravit a není tak třeba kupovat nové disky.

Barevné proužky po obvodu disku. Nejčastěji provádíme opravy ALU i plechových disků na: Osobní vozidla . Nabízíme kompletní služby týkající se hliníkových a plechových disků jako je lakování, leštění, rovnání a svařování za skvělé ceny. Prodej pneumatik, plechových a litých disků za internetové ceny. Náš pneuservis ZIMAX-PNEU Hořice nabízí našim zákazníkům mimo jiné služby, také rovnání disků plechových , tak hliníkových v oblasti Hradec Kralové a Jičín.


Práce v našem pneuservisu zahrnují přezouvání plechových disků a alu disků včetně vyvážení, oprav defektu knotem nebo hříbkem nebo oprava defektu a . Publikované obrázky jsou prozatím ILUSTRATIVNÍ! Nabízíme Vám kompletní renovaci hliníkových i plechových disků - ať už jde o rovnání, leštění, lakování či vaření. Pro konkrétní informace a cenovou nabídku . Prodej nových i použitých pneumatik, alu i plechových disků.


Prodej použitých alu disků , plechových disků a pneumatik. Pneuservis, pneuservis Dobiáš Miskovice, pneumatiky, opravy pneumatik, výměna pneumatik, opravy disku , úschova pneumatik, úschova kol, uložení kol, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...