čtvrtek 10. ledna 2019

Kryt na přední sklo auta

Venkovní clona na čelní sklo auta proti námraze a slunci o rozměrech . V zimě zabraňují clony tvorbě námrazy na čelním skle. Clona na přední sklo 150x- Auto Hotárek. Chrání jak čelní sklo , tak boční okna, vnější zrcátka a zámky dveří před mrazem, sněhem nebo slunečním zářením.


OBI kryt předního skla automobilu je vhodný jako zimní i letní ochrana pro čelní sklo. Kryt na čelní okno v létě snižuje teplotu v interiéru automobilu . Velká clona na přední okno s hliníkovou vrstvou o rozměru 2x. Nylonový kryt čelního skla auta.


HP Autozubehör Hliníková clona na přední sklo 1x cm. Sluneční clona stříbrná je vhodná jak na přední tak zadní sklo auta. Bezpečně zabrání vzniku horkých ploch na řadící páce nebo na volantu.


Kryt na přední sklo auta

Ochranná deka do auta pro psa. V létě omezuje zvyšování teploty ve voze stojícím na slunci, v zimě brání. Kryty čelního skla zabraňují přehřívání kabiny auta v horkém počasí a snižují riziko zamrzání čelního skla. Praktický kryt chránící čelní sklo zaparkovaného auta od usazování námrazy a ledu.


Kryt se může použít i jako ochrana skla před . Ale kdyz stejne musim cely zbytek auta ometat, tak uz to predni sklo me . Clona SUN-ICE MAX na čelní sklo ALU 1x 85cm – SKLADEM NA PRODEJNĚ nebo IHNED K ODESLÁNÍ. Použití: Kryt předního skla lze použít jako . Ideální pro přední a zadní čelní sklo automobilu magnetů a zrcátek. Clona se přiloží na venkovní stranu čelního skla automobilu a její chlopně se přivřou do dveří.


Kryt na přední sklo auta

Díky všitým válečkům v chlopních je prakticky nemožné clonu ze. Díky nově se rozvíjející technologii se nyní nabízí možnost instalace ochranné čiré fólie, která je speciálně . Obal na C malý techničák, platební karta. Na namrzle přední sklo je nejlepší vyhřívání. Vezmu trochu benzinu - poliji okna a okolí auta a škrtnu sirkou. Přiložené gumové napínáky lze podle potřeby . Prodám Přední sklo čelního skla auta , prodej končí brzy.


Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy v Gearbestu Mobile! Návod jak pečovat o čelní okno auta. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tuto clonu ocení zajisté všichni řidiči.


Kryt na přední sklo auta

Clona zmírňuje intenzitu slunečního záření a také zmenšuje jas světel protijedoucích vozidel, který Vám znepříjemňuje . Většina lidí hradí prasklé čelní sklo u auta jen ze své pojistky. Dokázat, že kamínek z posypového materiálu na silnici .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...