úterý 8. ledna 2019

Hakr ostrava

Božoň Radim - vedoucí prodejny, prodejce, technik. Miroslav Wojtas- prodejce, technik,. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a výdejní hodiny AUTOCENTRUM HAKR , Ostrava , Slezská Ostrava.


Hakr ostrava

Autocentrum HAKR Ostrava - Moravská Ostrava. Zabýváme se výrobou a prodejem střešních nosičů, nosičů kol, lyží a autoboxů. Jednoznačně nejlepší střešní nosič kol české výroby HAKR Speed ALU. Web prezentace obchodu střešních nosičů, nosičů kol, autoboxů, střešních stanů, nosičů lyží. Motorový olej, převodový olej, maziva a kapaliny - Oleje PEMA Ostrava.


Popis: prodám střešní nosič HAKR na Hyundai i 20 . Prodej a půjčovna střešních nosičů auto boxů, příslušenství, Fiskars - zahradní technika, autokosmetika, vozíky a kolo, sněhové řetězy. Všechny naše výrobky HAKR prezentujeme na našem trhu pod jednotnou značkou a. Ostrava , Moravská Ostrava ) - Vyrábíme, prodáváme a montujeme, střešní nosiče, sortiment autodoplňků. Nabízíme autobaterie, motobaterie, nabíječky, příslušenství.


Hakr ostrava

Dodáváme nosiče na kola, nosiče kol na tažné, nosiče kol na páté dveře, nosiče lyží, autoboxy, střešní nosiče, sněhové řetězy, kompletní zimní kola. Kompletní specifikace produktu Hakr Magic Line 45 porovnání cen, hodnocení a recenze Hakr Magic Line 450. Plastový kanystr 20lOsobní odběr Ostrava Poruba.


Střešní nosič kol Hakr Střešní nosič kol Hakr , starší verze, spolehlivý. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, . Prodáváme střešní nosiče a auto boxy na motorová vozidla. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Hakr ostrava

Hlavním parametrem autoboxu je jeho objem a tím pádem i rozměry. Před koupí je potřeba se . Jsme specalizovaná prodejna střešních nosičů a autoboxů na vozidla všech značek. Kamenná prodejna i e-shop.


ADC autodoplňky OSTRAVA Skladem. Nosič kol HAKR TRIP TOP, kola,. Signo RTD Auto Opel Mokka Neubox. Kč Hakr střešní příčníky na Ford Mondeo. Za vedení obvodu Moravská Ostrava a Přívoz.


Získejte prostor s našimi autoboxy. ASN HAKR Brno – autoboxy a střešní nosiče kol i lyží Ostrava. Jsme česká firma s dvacetiletou tradicí a zkušenostmi v oblasti.


Predaj autokozmetiky, strešných nosičov a boxov, autodoplnky, prepážky pre psov, gumové a textilné koberce, snehové reťaze, . Montáž na kouli stlačením uzamykatelné páky,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...