pátek 18. ledna 2019

Opravy kožichů

Provádíme opravy kožešinových, velurových a kožených oděvů. Prodej: Výroba: Zakázkové šití: Poradenství a styling: Předělávky a úpravy: Čistění: Úschov: Opravy : Prodej: kožešinová konfekce: kožichy , paleta, bundy . Nedělejte si starosti, expres oprava oděvů navrátí zpět k životu Vaše věci! Koupili jste si oděv a nesedí vám tak, jak byste si představovali?


Máte oblíbený nebo drahý svetr, ze kterého vám uteklo oko? Své zakázky můžete zadávat na adresách (smluvní partneři): Pracovní oděvy Kořínek Dejvice, U Kulaťáku Svatovítská 1 Praha tel. Zde vznikají unikátní zakázkové dámské kožešinové vesty, kožichy , kožešinové čepice, kabelky a doplňky.


Na základě dlouholetých zkušeností mohu nabídnout. Opravujeme textilní a kožené oděvy. Výměny zipů do textilních a kožených oděvů. Ostravské kožešnictví Martes - výroba kožených a kožešinových výrobků na zakázku.


Opravy kožichů

Kožešnictví, kožené oděvy, kožešiny Praha - kožešnictví Cinda nabízí zakázkové šití, úpravy, opravy kožených, kožešinových a látkových oděvů a outletový . Ušijeme kožich na míru z . Luxus vykoupený krví nevinných zvířat! To je pelerína Lídy Baarové (†86), kterou deník Aha! Katalog firem Textil Kožešinové oděvy a kožichy. Prodej výroba a opravy kožených a kožešinových oděvů, doplňků, pánské a dámské pletáže. V naší nabídce naleznete koženou galanterii, kožichy, kožené bundy dámské i. V naší firmě nabízíme zakázkové šití i opravy kožichů a kožešinových výrobků.


Kožešnictví - Leona Křenková, se zabývá výrobou,úpravami a opravami kožených nebo kožešinových výrobků a doplňků. KOŽÍCHŮ ,VELUROVÝCH A MOTORKÁŘSKÝCH ODĚVŮ ZA SUPER CENY! PŘÍJÍMÁM I EXPRESNÍ TERMÍNY. Výroba, opravy , prodej krojových kožichů , kožených výrobků, kožešinových výrobků. Zabývaly se spíše jen opravami nebo čištěním a přešíváním starých kožichů.


Opravy kožichů

Specializujeme se na výrobu, opravy a prodej . FRYBA-nabízené služby, proces šití kožených bund a kabátů na míru, Profesionální a levná oprava oblečení, šití nadrozměrných velikostí XXL, šití pro atipické . Opravy oděvů Praha Bellis nabízí opravy oděvů a kůže, prodej oděvů, galanterii, sběrnu prádla k mandlování a praní. Od kožichů přes nábytek až po vysloužilé nádobí. Firma Nanovo původně opravovala a prodávala jen kousky zakoupené v antikvariátech, . Kožešnictví Anna DVOŘÁKOVÁ Praha nabízí šití z kožešin a kůže, úpravy a opravy kožešinových a kožených oděvů jako je výměna podšívek u kožichů , . Servis osobních automobilů V naší provozovně Dehtáry u Horních Počernic (Praha 9) Vám nabízíme opravy osobních automobilů. Oprava hliněné omazávky či omítky – tzv.


Zabýváme se výrobou a opravami kožichů a kožešinových výrobků v Prostějově. Můžete si u nás objednat kožichy . Nabízíme opravy a úpravy oděvů, a to i kožených a kožichů. pedii pomoci tím, že se vrátíte na odkazující stránku a tamní odkaz opravíte tak, aby vedl přímo na odpovídající článek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...