čtvrtek 31. ledna 2019

Řídící jednotka lpg

Magic a Bingo, elektronika, přepínače, čidla tlaku, podtlaku a teploty plynu lpg , pojistka s pouzdrem, teplotní čidlo. Vstřikování plynu řídí benzínová řídící jednotka ECU, která předává řídící jednotce LPG informaci o množství vstřikovaného paliva. Je konstruována tak aby . Jméno: Vlastík Předmět: porucha řídící jednotky LPG Dobrý den, ve voze Š-Felicia 1. MPI mám namontován LPG system BRC Junior Eco.


Řídící jednotka lpg

Výměna řídící jednotky u továrního BRC. STAG-Q-BOX BASIC je první ze skupiny nové generace řídících jednotek , vyrobených AC SA. Je určena pro vozidla s 4-válcovými motory s nepřímým . LPG systém - různé součástky do plynové zástavby - směšovač, ventily, přepínač, řídící jednotka Magic, reduktor Magic, koncovka plnění, kryt nádrže, držák . Výsledná montáž vypadá, jakoby danou LPG soustavu do vozu opravdu hodil JZDák. Vítá vás koupit přesných . Najděte nejlepší kvalitní elektronické řídící jednotky LPG CNG ECU, ECU soupravy s vysokou přesnost a dobrý výkon z naší továrny. VSI, vstřikovače LPG Keihin Corporation a řídící jednotka VSI s kabeláží a . Přestavby naftových a benzínových motorů na LPG.


OPTIMA NANO je vhodná do vozidel s jednoduchými i náročnými a složitými systémy sekvenčního vstřikování paliva. Přímé vstřikování na LPG. Inzerát Řidici jednotka LPG Dacia v okrese Ostrava-město, cena 500Kč, od AUTOPS na Sbazar. Popis: Určena pro vozy Sandero.


Řídící jednotka lpg

Montáž LPG s moderním systémem sekvenčního vstřikování od ověřených výrobců. Díky tomuto systému provedeme přesné naladění řídící jednotky. Nejprodávanější autodíly pro ASTRA J limuzína . Provoz motorových vozidel s pohonem na LPG je levný, bezpečný, komfortní a. Ovšem řídící jednotku LPG naladit jak na úspornější provoz (nižší výkon), tak i . Uvažujete o plynu do auta, tedy přestavbě vozu na alternativní pohon LPG?


LPG , která na základě informací . Original size is 4× 3pixels. LPG přestavby GASAUTO Kánský. Z regulátoru tlaku je plynná fáze LPG dodávána pod konstantním přetlakem přes filtr plynné fáze LPG dovstřikovací lišty. Ve spojení směšovače a zplynovače regulátoru je vsazen krokový motůrek, který je spojen s řídící jednotkou LPG.


Řídící jednotka lpg

Ta ovládá celý systém provozu na LPG. Hlavní kabeláž pro řídící jednotku STELLA EOBD. Pro vozy s karburátorem používáme plynové zařízení italských výrobců, které nepotřebuje pro svou funkci elektronickou řídící jednotku.


LPG AC STAG - Řídící jednotky LPG CNG. Jako jedna z mála firem vyrábí všechny součásti svého sekvenčního vstřikovaného LPG systému S. Diagnostika LPG řídících jednotek značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...