čtvrtek 10. března 2016

Autodíly brno

Dobrý den, objednala jsem si u Vás plachtu na čelní sklo s postranními magnety na uchycení, která měla dle nabídky být černá a stříbrná z druhé . Sluneční clona na zakrytí předního skla automobilu. Akční nabídka od PoštovnéZDARMA. MAMMOOTH Protimrznoucí pokrývka na čelní sklo - malá.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Za ty roky jsem vyzkoušel jak fólii na čelní sklo , tak větší plachtu kryjící všechna skla. Já jsem se díval na plachtu na přikrytí skel a střechy ale zdá se mi to docela slabé je to. Když uhodí mrazy, měli by zavítat do autopotřeb i řidiči, kteří autu ordinují.


Je vyrobena z voděodolného materiálu, který . Zimní plachta na auto na zakrytí předního a bočních skel , Zimní plachta na auto z. Clony na čelní sklo , VAŠE AUTODOPLŇKY. V létě omezuje zvyšování teploty ve voze stojícím na slunci, v zimě brání. Clona na přední okno s vrstvou hliníku.

U auta postaveného na slunci trpí těsnění, pneumatiky i venkovní plastové díly. Praktický kryt chránící čelní sklo zaparkovaného auta od usazování námrazy a ledu. Nylonové plachty a garáže samozřejmě chrání auto i od slunce.


Nejlevnějším řešením ochrany proti slunci je hliníková fólie přes čelní sklo. Aktuálně od PoštovnéZDARMA. Magnetická plachta na čelní sklo auta a poštovné ZDARMA! Ochranná plachta na čelní sklo FINA No.


Plachta na čelní sklo SUMMER PLUS SIXTOL. Popis: nová, šedá, osobně nebo předem na účet. Pohlcovač vlhkosti do auta PINGI.


Zajímavá novinka v sortimentu bude jistě zajímat každého motoristu, který nerad každé ráno mrzne při škrábání skel na svém voze. Rozmrazovač nebo plachta : jak vyzrát na namrzlá skla. Stejně tak existuje spousta aut s rozvorem náprav prodlouženým tak, aby pasažéři.


Každý řidič uvítá tuto plachtu na přední sklo auta , která ochrání Váš vůz před sluníčkem v horkých letních dnech i před námrazou v chladných zimách! V létě dokonale omezí zvyšování teploty ve voze stojícím na slunci, v zimě zabrání vzniku námrazy . Nylonová ochranná prodyšná plachta na celý vůz, zabraňující tvoření námrazy. Takže majitel potom sundá tu plachtu a má všechny okna čistý :palec2: .

Chrání jak čelní sklo , tak boční okna, vnější zrcátka a zámky dveří před mrazem, sněhem nebo slunečním zářením. Krycí plachta na boční a čelní sklo auta Plachty pro ochranu bočních skel a čelního skla z PEVA-PP cotton. Alu plachta na přední sklo auta proti slunci i námraze pevná.


Chrání čelní sklo , boční skla, zrcátka vozu i zámky před sněhem a námrazou. Lehká a rychlá montáž přichycením přední a zadní podběhy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...