čtvrtek 31. března 2016

Mineraaliöljy 20w50

Noille 20wtököteille on varmasti omat käyttönsä jossain, mutta ei . Mitä Öljyä suositte Bensa Tai Diesel Vkoneissanne? Teboililta-uutuusöljy-klassikko. Perusöljynä on tavallista paksummat mineraaliöljyt , kun uusissa autoissa suuntaus on kohti . Korkealuokkainen mineraaliöljy , joka antaa erinomaisen suojan kulumiselle. Soveltuu eri moottorityypeille. Se sopii myös moottoripyöriin, joihin valmistaja suosittaa mineraaliöljyn käyttöä.


Ilman toimituskuluja 100€ - päivän palautusoi-keus - Alin hintatakuu - Ilmaiset. Korkea kulumisenestolisäaineistus ja tavanomaista paksumpi . Tämä korkealaatuinen mineraaliöljy on kehitetty ja testattu yksinomaan V-Twin- moottoreita (esim. Harley Davidson) varten. Sen ainutlaatuinen lisäainepaketti . Tuotetta on varastossa seuraavissa tavaratalossa.


Moottoriöljy, mineral, Classic 20W–50. Kaikki valmistajien vaatimukset täyttävät 20W-MOTUL moottoriöljyt saatavina kaikilla. Täyssynteettinen, semisynteettinen, synteettinen, mineraaliöljy. Toisaalta sanat synteettinen tai mineraaliöljy eivät suoraan määrittele voiteluaineen laatua.


Mineraaliöljy 20w50

Gulf Classic 20Won mineraaliöljy , jossa on korkeampi sinkki (ZDDP) - pitoisuus . Mineraalipohjainen 20W-moottoriöljy vanhempiin vapaasti hengittäviin harrasteajoneuvoihin kuten autot ja moottoripyörät ilman märkäkytkintä. T Castrol 20WGP mineraaliöljy 1L - MC. Toimitusaikaa kotiin 3-4tp.


Korkealaatuinen 20w mineraaliöljy kaikkiin Harrikoihin. JASO MAAPI SN luokiteltu öljy. Suojaa tehokkaasti moottoria ja vaihteistoa, sopii myös märkäkytkimille. Kehitetty ilma- ja vesijäähdytteisiin nelitahtimoottoreihin, joita käytetään normaaleissa tai hieman vaativimmissa käyttöolosuhteissa.


SAE 20W-– Kytkinlisäaineistettu – Jokapäiväiseen ajoon – Voitelee . Karstulan Autovaraosa Champion Voiteluaineet, mineraaliöljy , moottoriöljy, moottoriöljy karstula, release full . Kendall GT-Motorcycle 20W-on kehitetty moottoripyörille, . Valvoline MaxLifea kun laitoin niin pääsin . Wja 20Wsoveltuvat kuumana. Laakereissa viskositeetti on suurempi kuin 20Wmineraaliöljyillä. Syy: mineraali öljy imee ilmasta vettä ja sen takia pilaantuu. Uusi avaamaton Comma 20W-mineraaliöljy klassikkoautoihin. RED LINE Motorcycle Oil 20W-50.


Red Line moottoriöljyä viskositeetiltään 20W-50. Yhteensopivaa muiden synteettisten ja mineraaliöljyjen kanssa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...