pondělí 21. března 2016

Castrol long life 5w30

Totižto každé chladivo na seba viaže olej a keď vyfucí tak aj z olejom. Odčerpání media, recyklace, odvodnění, nový olej plus 100g. Výborná kvalita pro vaše auto. Nebo pouze potřebujete vydezinfikovat, dát nový olej do klimakompresoru a doplnit klimatizaci? Potřebujete vyměnit kabinový filtr?


Remenice: s remenici pro zebrovany klinovy remen.

Olej do kompresoru: PAG 46. Může být účtována záloha na vratný. Chladivo R1– gram – Kč. Vylejte z neho olej , ktorý je v ňom, nasledovne je potrebné.


A do klimakompresoru se kromě chl. Výměna a montáž kompresoru klimatizace, včetně doplnění správného množství oleje do kompresoru. Tento olej se dodává bez kontrastní látky ( olej PAO 68) nebo s kontrastní látkou.


OLEJ KLIMAKOMPRESORU PAG 0- 2ML v sekci Díly kompresorů, díly. Kupuji tady dlouhá léta a bez problémů od začátku do konce,všechno fajn.

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently. Aditiva do oleje (v případě použití aditiv proti průsaku propláchnutí NENÍ možné). Pokud je to nutné, vždy doplňujte olej do srážníku, sušiče vzduchu nebo . Zdravím všechny diskutující. Pořídil jsem olejový kompresor (obyčejný, neznačkový), v návodu píšou náplň oleje 3litru a předepsáno je 15W-40.


Prodejní akce spuštění projektu. Zalezi jestli olej v klimakompresoru je. Skus radeji zavolat do cc . Tovární repase klimakompresoru - s garancí a certifikátem, od 7. Cars Forever Tišnov, Tišnov. Moderní autoservis Tišnov. V systému je po starém AC kompresoru znečištěný olej a mnoho abrazivního materiálu.


Ucpávky tedy odstraňte až těsně před připojováním do okruhu. Kompresor -ID: Zexel DCW17. Správně fungující autoklimatizace přispívá ke komfortu a pohodlí řidiče a ostatních členů . Rozdělení olejové náplně.


V každé součásti klimatizace se nachází olej do chladiva.

V případě opravy se s vyměňovanou součástí odstraní i část tohoto oleje. Spojkové kompresory autoklimatizace jsou používány nejčastěji u vozů do roku výroby. R 134a a na ní navázaný olej dojde vlivem stálého otáčení i bez . Dovolim si maly offtopic ( ked uz sa riesi olej do klimy ) mam uplne suchu vycistenu klimu v BX-e, kolko. Na klimakompresoru (na trubkách hned u kompresoru) Na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...