pondělí 21. března 2016

Mobilní mytí aut

Jsme specialisté na ruční mytí aut. Navštivte nás a vyzkoušejte ekologické ruční mytí aut i Vy. Mobilní mytí aut na objednávku. Nabídka práce Home - Ruční mytí aut Praha, mobilní automyčka, detailing a čištění.


Moderní a bezpečné centrum plné toho nejlepšího vybavení pro detailní čištění vozidel s certifikovanými detailery.

Dokonalé ruční mytí aut těmi nejmodernějšími přípravky na bázi nanotechnologie. AUTO ALEXA NABÍZÍ NOVOU SLUŽBU MOBILNÍHO ČIŠTĚNÍ. Potřebujete si nechat ručně vyčistit Váš vůz, ale jste v časové tísni nebo vůz nechcete . Novina v oblasti ručního mytí aut : ruční mytí aut do domu. Společnost AUTO-WASH se.


Používáme převážně profesionální a ekologické přípravky od značky Chemical Guys. Vy jste zákazník, proto my jezdíme k vám.

Auto na přání umyjeme přímo ve vaší garáži nebo odvezeme do jedné . Jsme inovativní společnost Maxdrive s. Vaše vozy se 1 nasazením, MAXimálně kvalitně a profesionálně, provádíme mobilní parní čištění. Ekologické mobilní ruční mytí aut bez vody. Napište nám nebo zavolejte. Nebo přijeďte k nám do provozovny. Máte špinavý automobil a nechce se vám s ním do myčky?


Chytré mytí aut -autokosmetika a jiné příslušenství pro suché mytí aut a detailing. Auto jako leštěnka, čisté, brilantně naleštěné a ochráněné za pár minut. Nabízíme výběr z několika programů mytí ! Zajistíme autofólie, polepy aut , bezpečnostní fólie. Ochraný nástřik podvozku pro dlouhodobou ochranu proti korozím, speciální mytí podvozku, čištění a . Přijede kamkoliv budete potřebovat, vůz vám umyjeme . Praze a okolí, ale nejen tam. S autem se nebude nijak manipulovat, zůstane po celou dobu mytí na stejném místě.


Máme Vaše auto a naši práci rádi!

Radlická 22 Praha Nové Butovice. Parní ruční mytí auta je proces čištění exteriéru a interiéru vozu pomocí páry. Pára je neodmyslitelnou součástí úklidových služeb díky . Umytí a vyčištění vozidla v místě Vašeho bydliště nebo kanceláře.


Stanice ručního mytí u nákupního centra. Námi používané přípravky obsahují mnoho . Unikátní technologie, při které se odstraňují nečistoty z aut jinak než pomocí vody , tzv. Nemusíte nikam my přijedeme k Vám.


Kvalitní služba mobilní mytí aut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...