středa 23. března 2016

Čištění motoru

Jak odstranit škrábance na autě ? Každý, komu na aute trochu záleží, ho má zväčša upratané vnútri a čisté zvonku. Pozrite si krátke video: Ako odstrániť škrabance ? Proč čekat na opravu laku několik dnů či týdnů? Expresní oprava laku u nás trvá běžně jen 1-hod.

Ušetřete až běžné ceny opravy. Akrylový autolak pripravený na objednávku podľa kódu farby uvedenom na štítku. Súčasťou vrchnáku je aplikačný štetec, ktorým je možné opraviť drobné škrabance , alebo kráteriky od kamienkov.


Je veľa možností, ako môžete prísť k malým i väčším škrabancom na aute. Táto komplexná oprava je náročnejšia nielen na vybavenie a . Ak máte vyblednutý lak na aute , najskôr skontrolujte, či je aj potrebná. Prvá, jednoduchšia oprava je bez porušenie laku.

Dnes sa pozrieme len na rýchlu estetickú opravu poškodeného laku. Detailnejšia poctivá oprava je už minimálne poloprofesionálna záležitosť . BRATISLAVA - Škrabance na aute mrzia každého majiteľa. Za ich odstránenie v servisoch treba zaplatiť poriadnu sumu.


Druhým krokom je zhodnotenie, či stačí lokálna oprava laku alebo je potrebná. Ten sa uvádza v dokladoch vozidla alebo na typovom štítku priamo v aute. Ako na opravu poškodeného laku - hlboký škrabanec na nárazníku - Duration: 14:38. No čistá karoséria odhalí detaily, na ktoré.


V takomto prípade nás čaká pomerne drahá oprava a lakovanie auta. Niektoré škrabance môžu byť príliš hlboké na to, aby sa dali odstrániť iba použitím výrobkov Quixx a traba. Použil som ho na svojom aute , ako aj autách mojich kolegov. Zejména hlubší škrábance laku je nutné co nejdříve opravit, aby nedošlo ke korozi karoserie.


Na každém autě se dříve či později objeví nějaký ten škrábanec, ať už. Důležitá je tedy včasná oprava , která zabrání rezivění. Aj tomu najlepšiemu šoférovi sa občas stane, že sa na jeho aute objavia škrabance a to či už vlastným pričinením, alebo vinou niekoho iného.


Preliačenia, škrabance , škody spôsobené krupobitím alebo.

REPAIR je rozumná a šetrná alternatívna oprava malých poškodení na vozidle. Hrubé škrabance kde došlo ku zodratiu autolaku až po základovú vrstvu prípadne. Preliačiny, škrabance , škody spôsobené ľadovcom alebo odlietajúcimi kamienkami?


Témata: auto, škrábance , autosklo, sklo, poničené, oprava , leštění, rýhy . Na veľmi hlboké škrabance zasahujúcich do základnej farby, ktoré už nemožno odstrániť. Doporučujeme brusnou pastu nepoužívat na slunci. Hluboké škrábance na autě je potřeba přebrousit pomocí . Drobné preliačiny na aute , nie sú pre nás v AutoBors žiadnym problémom.


Většina řidičů se k odření nehlásí, a tak zbývá oprava na nás. Pokud jsou na autě jenom drobné odřeniny nebo povrchové škrábance , stačí koupit retušovací . Oprava hlubokých škrábanců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...