čtvrtek 17. března 2016

Čalounění interiéru aut

Potahové látky a koberce pro čalounění interiérů automobilů. Koupit interiér z jiného auta a jednoduše ho jen vyměnit. Opravy interiéru auta v Praze United-C.


Provádímekompletní renovaci interiéru auta. Profesionální oprava, renovace, čištění a impregnace koženého interiéru pro vaše. Zhotovujeme kompletní interiéry automobilů i jejich jednotlivé části .

Servisní set pro opravu montážních otvorů, děr, vrypů a škrábanců na palubní desce automobilů. Na čalounění vozidel používáme pouze speciální autočalounické kůže. Není problém opatřit kůži pouze na opravu či doplnění stávajícího interiéru. Zvláště u zajímavých a hodně starých aut je lepší, když si tyto díly rozebereme sami.


I Vaše auto může vypadat jako tato Octavia II našich ozbrojených složek. Tak neváhejte a napište si o termín. Někdo počítá ovečky a někdo zase sedačky.


Image may contain: people sitting and indoor.

Precizní hloubkové čištění interiérů aut , odstranění bakterií, roztočů a alergenů. Samolepicí potahové látky. Umělý semiš, průzvučné látky, tvarovaný molitan. Tišnov, Kuřim, Bystřice nad Pernštejnem, Blansko, Velká Bíteš, Brno a okolí.


Objednávky dle telefonické dohody. Naše přípravky ochraňují kůži nebo čalounění. Nabízíme čištění interiérů aut přímo u . Neváhejte a kontaktujte mě. Tepování látkového čalounění celého interiéru. Strojní mokré čištění neboli tepování se provádí pomocí extraktoru, který vstřikuje do čištěného povrchu vodu s . Adresa: Čištění koberců, čalounění a interiéru aut.


Majitelům nejen starých motorových vozidel (veteránů) a lodí nabízíme své služby při opravách a renovacích čalounění interiérů aut , kabin a kajut člunů i jachet. Specializujeme se na kompletní čištění interiérů vozidel. Kompletní vyčištění interiéru bez zavazadlového prostoru. Oprava interiéru auta se většinou nevyhne bez spotřebního materiálu.


Jeho sortiment můžete vybírat právě zde. Ať sháníte příslušenství pro opravu čalounění , .

Zde by jsme Vás chtěli informovat o cenách jednotlivých čalounění. Potřebujete vyčistit sedačku nebo interiér Vašeho vozu? Zoufat si nemusí ani ti, kteří si popálili povrch přístrojové desky , čalounění sedadel nebo.


Jsme rodinná firma se specializací na čištění koberců, sedacích souprav, čalouněného nábytku, interieru vozidel, mytí oken - apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...