pátek 18. března 2016

Autoservis opel praha

Pneu moto prodej pneumatik na motorky a čtyřkolky. Pneumoto dovozce sportovní, racing, enduro a silniční pneu. Poskytujeme kompletní servis a opravy všech typů vozidel tuzemské i zahraniční výroby za normální ceny.


Praha Říčany České Budějovice . VELKOBCHOD a MALOOBCHOD ALU KOL a PNEU , AUTOSERVIS, PNEUERVIS.

Potřebujete přezout pneu nebo opravit pneu? Váš partner na cestách, firma Ventilek a Dušička – Pneuservis pro Prahu , 7. Zajímá vás cena přezutí pneu na Praze ? Podívejte se na náš ceník přezutí pneu , opravy a uskladnění. Náš pneuservis nabízí tažná zařízení na všechny vozy.


Využijte služby uskladnění pneumatik , která kromě vlastního uskladnění zahrnuje také kontrolu,. Auto Stodůlky, pobočka Auto Průhonice a. A namísto pneumatiky třídy G jsou odhadovány na cca .

Obraťte se na naši autoopravnu, která nabízí komplexní autoservis, pneuservis a rychloservis v Praze -Lochkov. Autoservis i pneuservis je z technickych duvodu ve dnech 27. Nejvýhodnější ceny pneumatik a přezutí v Praze. Nabízíme kompletní služby pneuservisu s použitím moderních strojů a profesionálního přístupu.


Zajistíme maximální bezpečnost a komfort související s. Kompletní výměna pneumatik tzn. Chladivo r134a ( cena za 1g ) - Kč. Pozáruční i záruční opravy vozidel všech značek. V současné chvíli nejsou dostupné žádné akce. Pro více informací čtěte dále.


Prodej nových i použitých pneumatik , alu i plechových disků. Opravy pneu včetně uskladnění pneumatik. Hledáte kvalitní autoservis?


Ať už potřebujete servisní prohlídku . Odborně vyměníme Vaše pneumatiky včetně přesného vyvážení na plně. PNEUCENTRUM MOTOL v Praze 5. Provozování pneuservisu a prodej pneumatik.

Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. UPOZORNĚNÍ PRO ZÁKAZNÍKY ! Provozujeme klasický autoservis, pneuservis a všechny další služby, které k tomu patří. Druhy oprav, které provádíme jsou: mechanické práce, karosářské práce, lakýrnické práce, specializovaný pneuservis , . Sekací kladivo Bosch GSH 3- , 5kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...