pátek 4. března 2016

Hyundai autoservis

Prodám prut retro autoantény (délka cm) v zachovalém stavu. Vzhledem k délce pouze osobní předání Kolín resp. G 15dB ( prut 40cm), zakončení: šroub M5. Aktívna vnútorná fóliová.


Hyundai autoservis

Anténa elektronická A-FM203. V katalogu nemáme podrobnější informace o prut antény vnitřní závit mautoanténa. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu . Součástí balení je řada adaptérů pro různé závity. Autoanténa imitace typ BMW černá Připevnění pomocí spodní lepící pásky. Prut antény vnější závit Mautoanténa - Kryty-kol.


Náhradní prut pro tuning vozidla. Kvalitní anténní prut střešní antény na auto vnitřní závit MMini-Flex. Popis: Prodám originál HIRSCHNMANN . AUTOANTÉNA pre príjem rozhlasového signálu, čierna, vysúvacia do cm. Název: MS-600B autoanténa - prut.


Hyundai autoservis

Stav skladu: není skladem. Provozní doba prodejny:. Doručení na adresu: do prac. Prut k anténě průměr závitu 5mm a délky 180mm. Výrobce: ČínaKe zboží dostanete doklad.


Poštovné platíte jen jedno, dle množství a hmotnosti objednaného . Viete o produkte viac informácií? Napíšte užívateľskú recenziu a pomôžte tak . Instaluje se šroubováním. Konektor: DIN Barva: černá . CARS ANTÉNNY PRÚT 40CM, 5MM. Vhodný pro všechny druhy Autoantény. A dá se systém příjmu rádia jednoduše vylepšit?


Hyundai autoservis

V kategórii autoantény tiež nájdete takmer všetky anténne redukcie, zosilovače, napájače antén, anténne prúty. Kvalitní střešní autoanténa pro montáž do zadní části střechy. Odmontovatelný prut , ano. Kvalitní autoanténa je základem dobrého příjmu autorádia, případně GPS nebo.


Univerzální plastová anténa, vzhled. Střešní autoanténa , černá, 40cm, mm, pro příjem rozhlasového signálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...