čtvrtek 17. března 2016

Kapalina g12

Vžité označení Gje původním obchodním označením originální kapaliny Volkswagenu odpovídající interní normě VW TL 774-D. Antifreeze Gje vysokoúčinná nemrznoucí kapalina do chladičů s vysoko protikorozními vlastnostmi a prodlouženou životností. Antifrost Gje vysoce kvalitní nízkotuhnoucí směs. Je vyrobena z monoetylénglykolu s antikorozními přísadami, zvláště vhodná pro chladiče moderních . Hledáte chladici gkapalina ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Popis produktu MPA ANTIFREEZE GTYP D 25l oranžová chladicí kapalina na bázi monoethylenglykolu. Již téměř 1let vlastní rodina Bilstein a Sickermann společnost, která je v oblasti automobilových náhradních dílů leaderem na světovém trhu.


Chladící mrazuvzdorná červená kapalina Gna bázi ethylenglykolu bez obsahu dusitanů, borátů, fosfátů, aminů, silikátů nebo molybdenanů. Koupil jsem na tomto e-shopu chladící kapalinu od TEXACO Grůžová. Gs vysoce protikorozními vlastnostmi.


Nemrznoucí koncentrát do chladičů Barva: červená.

Antifreeze Gje nemrznoucí chladící kapalina na bázi ethylenglykolu bez obsahu dusitanů, borátů, fosfátů, aminů, silikátů nebo molybdenanů. XT Antifreeze D odpovídá požadavk m norem . Chladící kapaliny do chladičů automobilů s červenou barvou a nízkou teplotou zamrzání -35C. Rox Zimní směs do chladiče G-30°C je nízkotuhnoucí chladící kapalina na bázi monoetylenglykolu s . Chladicí kapalina Sheron Antifreeze G-30°C, 1L. Termínem nemrznoucí kapalina se označuje kapalná látka používaná pro chlazení spalovacích motorů a různé další aplikací s přenosem tepla, například . Nízkotuhnoucí chladící kapalina Gurčená pro nejmodernější druhy motorů. ANTIFREEZE je vysoce kvalitní nízkotuhnoucí směs, zvláště vhodná pro chladiče.


Zatímco označení G1 Ga podobně je zejména záležitostí samotné Škody Auto, jsou písmena . Kapalina může unikat ze systému dvojím způsobem. Tak potom je třeba myslet i na účinek chlazení v létě. Moderní chladicí kapalina na bázi ethylenglykolu obsahující organické inhibitory koroze, bez silikátů.


Carlson chladící kapalina Gčervená- 1L. Značka G1 Gnebo Gje údajně dostatečný . Doprava zdarma a doručení do hodin u vybraných produktů. FEBI,Náplně,náplň chladící soustava,Výrobce: Febi Bilstein,Vhodné pro: OPEL,AUDI,VOLKSWAGEN.

Ahoj lidi,nikde jsem to tu nenasel,tak se zeptam a jestli to tu nekde je,tak se predem omlouvam. Procital jsem servisni manualy a ty veci kolem . Tato webová stránka používá cookies. Cookies mohou být použity pro marketingové účely, statistické a přizpůsobení služeb individuálním potřebám uživatele.


Novodobá univerzální chladicí kapalina do teploty -°C s vysokými . Je zelená kapalina ,která neobsahuje ani jednu látku,která by mohla být. Je nízkonákladová nemrznoucí kapalina modré barvy. MMM CHLADICÍ KAPALINA GPLUS se vyznačuje následujícími přednostmi: - dlouhodobá a vynikající antikorozní ochrana – kombinace . DEXOLL Antifreeze je chladící mrazuvzdorná kapalina na bázi ethylenglykolu bez obsahu dusitanů, borátů, fosfátů, . Gnajdete a porovnáte na Srovnanicen. G- červená chladicí kapalina je určena pro novější vozidla s hliníkovými. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...