úterý 14. května 2019

Kola kopřivnice

Nabízíme cenově dostupná pánská i dámská jízdní kola. Horská kola pro zdolávání náročných terénů. Zajišťujeme také cykloservis. Přijďte se přesvědčit k nám . Výroba všech typů jízdních kol - horských, trekingových, krosových, silničních a dětských i stále populárnějších elektrokol.


Zabýváme se servisem všech typů a značek jízdních kol , naší specializací je vyplétání kol.

Svoz kol přímo od zákazníka, po Kopřivnici zdarma. Zaměřujeme se na vývoj, výrobu a montáž všech typů jízdních kol - horských, trekingových, krosových, silničních a dětských i elektrokol. Specialista na prodej a servis jízdních kol.


Značková prodejna kol MRX a GIANT. Prodáváme nářadí, příslušenství a cyklodoplňky, dětské sedačky, batohy, . Superior je česká značka špičkových jízdních kol vyráběných firmou Bike Fun. Vývoj a výroba modelů značky Superior probíhá v Kopřivnici na Moravě, . Prodám kolo Author Thema, velikost rámu 1 kola 28.

Minulý týden prošlo kompletním servisem. Nové duše, nové pláště, vyměněné brzdové špalky, nový . Potvrdí Tatra poslední vítězství? Ve středu přilétají Orli z Orlové. Kopřivničtí hokejisté se pokusí navázat na vítěznou tečku z posledního utkání.


Zápas mezi Kopřivnicí a Drtiči. Tatrováky čeká po sobotní prohře se . Na palubovce lídra soutěže Torpeda Havířov brali po . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na. Krajská liga dorostu předehrávané 20. Konstrukce děleného hnaného kola převodovky Winterthur. Pozice třecích kotoučů hnaného kola převodovky v aktivní poloze.


Nejsme však žádnými nováčky, několik let jsme jezdili pod hlavičkou . V tomto důležitém zápase (reg. DERBY) proti dobře hrající Kopřivnici se naši chlapci soupeři postavili čelem. Dobrým výkonem a přístupem . HC Janovice, amatérský hokej, Janovice, MHL 3. Info: Sbírka jízdních kol a cyklopotřeb pro Afriku.

Za budovou městského úřadu (v kolárně). Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny. CYKLO ART - JÍZDNÍ KOLA - SPORT. Jursa Sport - prodej a servis jízdních kol.


V posledních letech bylo v Kopřivnici a jejím blízkém okolí vybudováno několik . Kopřivnice chce nalákat řidiče aby vyměnili auta za jízdní kola.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...