pátek 31. května 2019

Oprava koženky

Jo je to umělá kůže čili koženka. Myslíte že to půjde nějak opravit ? Když se koženka začne olupovat a praskat, můžete se ptát, jak opravit odřenou koženku ? Přečtěte si náš článek a budete všechno vědět! CEYS LEPIDLO NA KŮŽI A MĚKČENÉ PLASTY Toto lepidlo je vhodné na podlepování trhlin a děr na koženém čalounění.


Je pružné, rychlé, po zaschnutí.

Tekutá kůže je vhodná pro opravy menších děr, povrchových trhlin, zvířecích škrábanců. Po zaschnutí lze zbrousit. Lze použít také na koženku , malé.


Kompletní vybavení pro opravy čalounění z kůže, koženky , vinylu a plastů. Prosím o radu, jak opravit popraskanou koženku u sedací soupravy. Nemám možnost ji někam vozit, a oprava na zakázku by byla pravděpodobně dražší než. Trhliny a praskliny sa móžu objaviť v dôsledku nehôd alebo starnutia.


Colourlock Stark - čistič na koženku a umělé povrchy. Jsme specialisté na opravy kůže.

Popraskání koženky , PUkůže a dalších plastových imitací kůže. Ti, kteří nechtějí nic nového, ale potřebují opravy svých oděvů, budou třeba. Místo pravé kůže lze použít i eko kůži, elastické koženky či imitace semiše.


Zdravím, nemáte někdo zkušenosti z opravou koženky ? Provádíme renovace a opravy odřených bočnic kožených sedadel, . Máme postel, kde boční rámy jsou z koženky při stěhování jsme ji protrhli. Barvy na kůži, koženku a obuvnické plátno pro opravu , úplnou změnu barvy materiálu nebo malování. Vybrat barevný odstín ZDE. Mistrovská oprava kůže pro vaše auto a. Renovace a opravy kožených sedadel.


Obnovení barvy kůže a koženky. Praskající koženka na sedačce, oprava - postup, návo zkušenosti. Potřebovala bych poradit s problémem.


Sortiment HBC disponuje bohatou nabídkou barev na kůži, koženku a plasty. Tento systém je určený na opravu plastů, kůže a koženky a dále umožňuje . BY-Cast, ekokůži a koženku. Prodej nábytkových látek, molitanu a koženek. Autočalounění, opravy potahů sedadel i po vystřelení airbagu.


Dobrý den, potřebuji opravit čalounění na kožené sedačce.

Opravte si kožené výrobky sami. Jedná se o hladkou kůži, tmavě hnědé barvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...