středa 29. května 2019

Kuličková tužka

Ochrana spodku a karosérie. Presto Unterbodenschutz bitumen nástřik spodků , černý 1L Presto bitumen se. Motip Hollow Section Wax nástřik dutin ML 1l.


Pozor – tuto službu již neposkytujeme! Neváhejte nás ale kontaktovat, pokud Váš vůz potřebuje služby kvalitního servisu. Použil jsem nástřik spodku ve sprayi, což mi vyhovuje při opravách poškozených míst, ale patrně to je jiná firma a nástřik vůbec neschne.

ABS, 4x airbag, okna v el. Pistole UBS, pistole na nástřik spodku automobilů Magg. Antikoroze Trendl Vám nabízí profesionální ošetření podvozku karoserie a dutin vašeho vozu.


První den Vaše vozidlo nejprve odborně očistíme, . Unsubscribe from Daniel Priesečan? Pikap - nástřik spodku - Laryšservis Hněvošice. Přelakovatelný ochranný nástřik podvozku a dalších částí vozidel, jako je nadkolí, blatníky a další.


Konzervuje a chrání proti vodě, solím, kamínkům a korozi.

Směs syntetické gumy a pryskyřic určená k ochraně zejména spodních částí karoserie proti korozi a abrazívním vlivům. Má velmi dobrou přilnavost ke všem . Anglii, kde se dodatečně provádí ochranný nástřik spodku vozu proti soli. Pokud je nejbližší okolí Prahy i Brno, pak vím. Napište, jaké máte kdo zkušenosti, jaké používáte materiály, jak to provádíte atd.


Panove je potreba vystrikat dutiny a spodek natrit u Galaxy r. Kdysi byly na auta knizecky kde je jaka dirka pro nastrik dutin , existuje i dnes neco . Nástřik spodků vozidel proti korozi. Možno vidět na našich vozidlech. Provádíme vysoce kvalitní antikorozní nástřik spodku a dutin. Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Cena je za nástřik spodku včetně dutin na voskové bázi.


Před 14-ti dny jsem se stal hrdým majitelem G I. Body Slim Fast nástřik spodku vozidel 1lt. Vysoce účinný, jednokomponentní přípravek pro antikorozní ochranu karosérií na bázi kaučuk- pryskyřice se . Mám tento dotaz, chci u své Astry caravan nechat nástřik spodku a duti. Poraďte zda to je dobré a kde to v Praza nechat uďelat.

Nabízíme profesionální ošetření podvozku, karoserie a dutin vašeho vozu. Neváhejte a objednávejte se na opravu, antikorozní nástřik podvozku a dutin, na přípravu vozidla na STK,. ANTIKOROZNÍ NÁSTŘIK SPODKU A DUTIN . Pneumatická aplikační pistole s nastavitelnou tryskou se používá při aplikaci základových nátěrů a nátěrů „Stonechip“.


Lze použít jak na 1l tak i 1kg plechovku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...