čtvrtek 23. května 2019

Uklidovy servis

Myčka umí umýt auto úpravou mycí vody a pomocí speciálního prášku . Samoobslužná bezkontaktní myčka automobilů v Táboře. Nabízíme bezkontaktní mycí prostředky aktivní pěny. Umyjte si vaše vozidlo pomocí bezkontaktního mycího přípravku.


Při tomto způsobu mytí auta nebudete.

Použijte před mytím vozidla a pouze na hliníkové disky, nepoužívejte k mytí karoserie. Darling Wash - bezkontaktní myčka s německou technologií Frank a ekologickými účinnými produkty k kvalitnímu mytí vozidla. Pro naše zákazníky ze Zlína, Slavičína, Vsetína a širokého okolí je k dispozici areálu STK Centra Vizovice BEZKONTAKTNÍ MYČKA s aktivní pěnou a možností i . Profesionální prostředek pro čištění a konzervaci karoserií osobních a nákladních vozidel Oblast použití: Ruční mytí. Dává mu přednost stále více a více řidičů.


Důvodem je především fakt, že si mohou umýt auto po svém, jak chtějí a kdy chtějí. Prvotřídní bezkontaktní myčka nabízí tyto služby: Vysoce účinná aktivní pěna – odstraní veškeré nečistoty karoserie vozu. IQ Wash používá nejvyspělejší technologii na Evropském trhu.

Nejvyspělejší bezkontaktní mycí centrum v ČR právě v Brně! Kromě ručního mytí nabízíme i bezkontaktní mytí osobních i dodávkových vozidel. V našem mycím centru máme k dispozici i pračku koberečků, vysavač, foukání . Myčka LaserWash je špičková bezkontaktní technologie na umývání osobních.


Ideální způsob mytí nových a drahých aut a vozů a netypickou karoserií. Neváhejte a přijeďte si umýt svého plechového miláčka šetrným způsobem! Největší mycí centrum v Praze samoobslužných mycích boxu, vysavačů ruční mytí s obsluhou. Provoz mycích center je nonstop, prakticky bez čekací doby a . Značka EHRLE se jednoznačně asociuje s bezkontaktní technologií pro mytí vozů, která byla zdokonalována našimi inženýry v průběhu dlouhých let. Tlak vody a šamponu, jednoduše dosáhne i tam, kam se klasický kartáč nedostane.


A jsou to paradoxně právě tyto. Fantastický výsledek během několika minut. Velmi nízké náklady na umytí v. Mimořádně silný prostředek pro bezkontaktní mytí , vyvinutý zejména pro odstranění těch nejnáročnějších znečištění v osobní i nákladní automobilové dopravě.


Naši vyškolení pracovníci jsou skutečnými mistry úklidu. Přijeďte nás vyzkoušet ihne .

Svěřte nám svého plechového miláčka a my vám ho dáme do pucu. V HTS nabízíme i méně častý způsob očisty vašeho vozu – bezkontaktní mytí. Projekt bezkontaktních samoobslužných mycích center pracuje s kvalitnějším . Excelentní vysoce koncentrovaný čistič s leštícími složkami určený pro snadné čištění osobních, nákladních vozidel, autobusů, karavanů apod. U bezkontaktního mytí není třeba použít kartáč, houbu ani kůži.


To, co bylo teprve před několika lety novinkou, je dnes již standardem bezkontaktního mytí vozidel. Dodáváme na klíč kompletní technologii pro bezkontaktní mytí aut. Bezkontaktnost mytí spočívá především v mytí vozů bez . Zastavte se v naší šetrné a efektivní samoobslušné bezkontaktní myčce aut v Ústí nad Labem, otevřeno hodin denně, komplexní služby a mycí programy.


Výhodná investice pro Vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...